torstai 18. huhtikuuta 2019

Vääksyssä & kuulumisia

Kiitos vielä kaikista kommenteista edelliseen postaukseen! Niitä oli kiva lueskella, vaikka vastaaminen venyikin taas aika pitkälle. On ollut vähän ongelmia kommentoimisessa Bloggerin kautta, joten olen joutunut keksimään kaiken maailman kiertoteitä.. Mutta joo, nyt tämän postauksen aiheeseen, eli viikonloppuun Vääksyssä.
Vähän kuulumisia taas alkuun! Syömisten kanssa menee tällä hetkellä hyvin, ainakin omasta mielestä. Yritän edelleen tehdä lisäyksiä ja kuunnella kehon viestejä, enkä stressata painosta. Vielä on paljon tehtävää ennen, kuin kokonaisuus on kunnossa, mutta on kiva huomata edistystä! Myös kehonkuva on parantunut huomattavasti, ja saatan välillä nähdä jopa itseni aika pienenä. Huomaa kyllä, miten iso vaikutus sillä on, kun aivot saavat enemmän energiaa. Ahdistus on vähäisempää, eikä syömishäiriön äänellä ole enää samanlaista valtaa.
Koulun kanssa on edelleen kiirettä, mikä näkyy jaksamisessa. Alan olla tosi väsynyt kaikkeen kouluun liittyvään, enkä malta odottaa kesää ja hommien saamista päätökseen! Opinnäytetyön palautus arviointiin oli eilen, joten ainakin yksi iso työ on saatu suunnilleen valmiiksi. ;-)
Viime aikoina olen myös ollut tosi väsynyt ja kroppa tuntuu jotenkin uupuneelta. Saan myös herkästi mustelmia ja suupielet halkeilevat.. Täytyy ehkä käydä verikokeissa tarkistamassa, mikä on rautavarastojen tilanne. Onneksi pahin väsymys alkaa kuitenkin (toistaiseksi) olla paranemaan päin!
Olin Vääksyssä perjantaista maanantaihin. Tavoitteena oli tehdä vähän kouluhommia, viettää aikaa Tonyn kanssa ja rentoutua. Otin kyllä koneen mukaan, mutta päätin jo alusta lähtien, että teen vain sen verran opparijuttuja, kuin tuntuu hyvältä.
Katsottiin paljon sarjoja, käytiin vähän nautiskelemassa aurinkoisesta ulkoilmasta ja oltiin vaan. Lepo tuli kyllä niin tarpeeseen stressaavan viikon jälkeen! Oli ihanaa, kun sai kerrankin vaan olla, eikä tarvinnut koko ajan miettiä oppariasioita. :-)
Vähäsen sain kuitenkin myös kouluhommia tehtyä, kuten sunnuntaina, kun heräsin pari tuntia Tonya aikaisemmin. Siinä olikin sitten hyvin aikaa edistää opinnäytetyötä, ja lopun päivää saikin ottaa ihan rennosti!
Sunnuntaina päätettiin juoda muutamat siiderit, käytiin saunassa ja katsottiin sarjoja. Oli tosi ihana päivä kaiken kaikkiaan. <3 En myöskään yleensä ''tissuttele'', koska nestemäiset kalorit tuntuvat vaikeilta, joten tämä oli hyvä haaste viikonlopulle.
Maanantaina piti tottakai heti aamulla päästä katsomaan Game of Thronesin uusin jakso! Ollaan odotettu sitä kuin kuuta nousevaa, ja tehtiin jopa listat, joihin kirjattiin arviot siitä, kuka jää henkiin ja kuka kuolee. Olen kyllä ajatellut katsoa viimeisen kauden sillä oletuksella, että kaikki kuolevat ja Valkoiset kulkijat valtaavat maailman, etten varmasti joudu järkyttymään. :-D
Oli kyllä tosi ihana viikonloppu! Vaikka kirjoitukset ovat taas vähän mitä sattuu, niin toivottavasti kuvista välittyy vähän sitä kivaa tunnelmaa. Nyt on aika siirtyä pääsiäisen viettoon! Mummon kuolemasta tulee viikonloppuna viisi vuotta, joten ajatukset ovat aika paljon niissä tunnelmissa. Kuitenkin on myös tosi paljon kivaa odotettavaa, eli eiköhän tästä tule kiva pääsiäinen!

Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä! <3

2 kommenttia:

  1. Tulipa hyvä mieli näistä kuulumisista ja kuvista! Näytät ihan prinsessalta, sellaiselta joka voi saavuttaa vaikka mitä :) Toivottavasti on ollut rento pääsiäinen ja voitokas linja kehon kuuntelun kanssa jatkuu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kiitos paljon, tästä kommentista tuli myös tosi hyvä mieli ❤️ on ollut mukava pääsiäinen ja on sujunut pääosin hyvin kehon kuuntelun kanssa ☺️

      Poista