sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Synttäribrunssi isälle & paljon paremmat kuulumiset

Heippa! Kiireisen päivän jälkeen on kiva palailla hetkeksi lauantaiaamun joutuisan brunssin tunnelmiin. <3 Täällä ollaan tosiaan (viimein) palattu opintojen pariin, joten arki on saanut uutta sisältöä. Viikonlopuista nauttii heti astetta enemmän, kun on selkeät arkirutiinit ja viikonloput niitä jakamassa.
Isä täytti viikolla taas yhden vuoden lisää, joten meillä lauantai alkoi tuttuun tapaan brunssilla ja lahjapapereiden rapistelulla. Oli taas ihana nähdä, miten pienillä asioilla voi saada toisen onnelliseksi ja miten hyvä fiilis siitä tulee itsellekin. ;-)
Tällä kertaa tarjolla oli mm. sämpylöitä, tuoreita vihanneksia, vegaanista tuorejuustoa, sitruunaista hyydykekakkua ja kanelissa vokattuja oman pihan omenoita. Reseptit löytyy tietysti taas leivontablogin puolelta! <3
Brunssin jälkeen oli ihan uutta energiaa päivän rientoihin: tapasin appiukkoa ensimmäistä kertaa (800 kilometrin välimatka selittää tätä asiaa aika paljon) ja käytiin viemässä lisää tavaroita kirpparille.

Meillä on tosiaan Tonyn kanssa pöytä Lahden Cetorilla 23.9. asti, jos kiinnostaa! ;-) Pöydän numero on 22, ja sieltä 
löytyy mm. elokuvia, kirjoja, vaatteita ja astioita. 
En voi uskoa, että edellisestä postauksesta on vasta viikko, sillä sen verran erilainen on vointi tällä hetkellä! Motivaatio syömisiin ja toipumiseen oikein rysähti päälle muutama päivä sitten, ja mieliala on kohentunut huomattavasti siinä samalla. <3 On ollut kiva palata taas kouluun, eikä se tunnu ainakaan vielä liian raskaalta, sillä tunteja on vain kerran viikossa. Aloitin siis lukukauden kevennetyllä lukujärjestyksellä ja keskityn nyt ensisijaisesti opinnäytetyön suunnitteluun. Olen siitä enemmän kuin innoissani, sillä aihe on lähellä sydäntä ja mielessä on jo selkeät suunnitelmat sen toteuttamiseen! Voimat ovat toki vielä rajalliset, joten yritän levätä aina mahdollisuuksien mukaan.
Oli miten oli, vointi on niin paljon parempi kuin edellisessä postauksessa. Eiköhän asiat tästä taas lähde pikkuhiljaa järjestymään. <3
Sellaiset kuulumiset tällä kertaa! Huomenna olisikin luvassa jotain pitkään odotettua ja kivaa menoa, mutta siitä lisää vähän myöhemmin. ;-) Heippa!

3 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä tarjottavia, ja huippua kuulla, jos menee paremmin! ♡ Mua jäi vaan vähän mietityttämään tän postauksen kohdalla (kun joskus aiemmin mainitsit ettet juurikaan syö leipomuksiasi) että kai kuitenkin maistoit näitä...? :)

    Kiitos vielä sitä kesän lemppareiden makukahvivinkistä :D kävin etsimässä kaupasta ja se on ihan superhyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Maistoin osaa tarjottavista, mutta en mitenkään kehuttavasti. Tärkeintä on kai kuitenkin, että yrittää ja osallistuu. :-)
      Jee kiva kuulla, että tykkäsit! :-D Nyt on muuten tullut pari uutta makua: Piparkakku ja Kardemummapulla, joista jälkimmäinen on ihan taivaallista <3

      Poista
    2. Oi että, kahveja täytyy siis saada vielä lisää :D <3
      Ja olet oikeassa, tärkeintä on just tuommoinen hyvä asenne! :) Keep it up!

      Poista