tiistai 3. heinäkuuta 2018

Päiväpoli viikko 8.

Heippa! Tällä kertaa jäi vähän myöhemmälle päiväpolipäivitys, sillä viikko on jo pitkällä - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten se meni? ;-)
Olin juuri lähes selättänyt pitkään jatkuneen puolikuntoisuuden, kun sain juhannuksena uuden taudin. Niinpä kulunut viikko lähti käyntiin sairastellessa, kun päivät kuluivat joko niin, että kävin pyörähtämässä polilla ja tulin puolikuolleena kotiin tai jäin suosiolla kotiin heti aamusta. Lämmöt olivat koholla useana päivänä ja olo oli sen mukainen.
Polilla tuli käytyä huimat kaksi päivää, mikä harmitti tavallaan aika paljon. Sairastelu on vienyt todella paljon voimia, eikä niitä ole arvatenkaan riittänyt juuri syömiseen ja edistysaskelten ottamiseen. Eihän sille tietenkään mitään voi, kun iskee tauti, silloin on vaan sairastettava ja otettava aikaa toipumiselle. Onneksi olen sairastelusta huolimatta saanut syötyä kotonakin ihan kohtuullisen hyvin, eli ainakaan suurempia takapakkeja ei ole sen takia päässyt tapahtumaan. :-)
Tiistaina täytin 24 vuotta! Olin kotona sairastamassa, mutta sain paljon onnitteluita ja ihanan lahjan vanhemmilta: Muumien Ystävyys-mukin, ruusuja & Marimekon pyyhkeitä. <3 Vähän myöhemmin viikolla sain lahjan myös Tonylta, enkä voi sanoin kuvailla, miten onnelliseksi tulin keltaisista Vansseista! Olen haaveillut ja puhunut niistä suunnilleen aina, kun ollaan kävelty Carlingsin ohi. Ei voi muuta sanoa, kuin että täydellinen lahja. <3
Harmitti tosi paljon olla kotona sairastamassa, kun oltiin suunniteltu vaikka mitä ohjelmaa syntymäpäivälle, mutta ainakin oli hyvä syy makoilla Netflixin äärellä koko päivä. ;-)
Nyt alkaa viimein tauti olla takanapäin, pientä nuhaa ja kurkkukipua lukuunottamatta. Viimeinkin! Alkaa olla taas voimia keskittyä muuhunkin, kuin aamusta iltaan selviämiseen. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti