tiistai 24. heinäkuuta 2018

Päiväpoli viikko 11. + Enonsaari

Heippa! Tämä viikko on kulunut samalla tsemppifiiliksellä ja olen ottanut pieniä askeleita oikeaan suuntaan. Keskiviikkona pidin vapaapäivän polilta, kun lähdettiin vanhempien kanssa reissulle Enonsaareen!
Maanantaina käytiin läpi omahoitajan ja psykologin kanssa tämän hetken tilannetta ja suunniteltiin tulevaa. Jäi oikeastaan aika hyvä fiilis tuosta käynnistä! :-)
Tiistaina oli aika ravitsemusterapeutille ja tehtiin pieniä lisäyksiä ravitsemussuunnitelmaan. Ei mitään liian suurta kerralla, vaan pienin askelin kohti tavoitteita. Lisäykset tottakai ahdistaa, mutta myös tuntuu hyvältä, kun asiat viimein edistyvät.
Yksi lisäys oli näkkileipä margariinilla lounaan lisukkeeksi. Näin leipä-, hiilari- ja rasvakammoisena tuo tuntuu todella haastavalta! Mutta vaikka ahdisti torstain lounaalla ja sen jälkeen, selvisin eikä mitään pahaa tapahtunut. Nyt vaan kohti uusia haasteita!
 
Käytiin tosiaan keskiviikkona Enonsaaressa. Lähdettiin reissuun jo aikaisin aamulla ja mentiin laivalla saarelle. Siellä sitten mm. pidettiin picniciä, käytiin uimassa, reippailtiin luontopolulla ja nautiskeltiin upeista maisemista. <3 Enonsaari on ehdottomasti näkemisen arvoinen, suosittelen!

2 kommenttia: