torstai 21. kesäkuuta 2018

Päiväpoli viikko 7.

Heippa! Onko vielä kiinnostusta näille polipäivityksille? Tällä hetkellä tuntuu, ettei ole mitään erityistä kerrottavaa, sillä päivät menevät omalla painollaan.. Mutta tässä olisi nopea päivitys seitsemänteen poliviikkoon, joka jäi lyhyeksi juhannuksen takia. :-)
 
Maanantaina oli todella hyvä päivä pitkästä aikaa! <3 Aamu alkoi Tonyn seurassa ja lähdettiin yhtä matkaa keskustaan. Jatkoin siitä polille syömään lounasta ja olin välipalaan asti, kunnes näin Karoliinaa keskustassa. Tuli taas shoppailtua silläkin uhalla, että nyt lompakko ammottaa tyhjyyttään!
 
Löysin H&M:n alennuksista kaksi kukkamekkoa ja hupparin. Toisen mekoista ajattelin pukea juhannuksena ja toisen Prideillä. Vaikka meni turhan paljon rahaa, olen tosi onnellinen tekemistäni löydöistä. <3 Shoppailun jälkeen lähdin suoraan ruokaostoksille ja olin kotona vasta kahdeksan aikoihin. Oli kyllä tosi onnistunut päivä! :-)
Tiistai puolestaan kului ihan eri tunnelmissa. Ahdisti päiväpoli ja toinen poliaika iltapäivällä. Kaiken lisäksi sää oli harmaa, tuulinen ja sateinen.. Pääsin kuitenkin päiväpolille, söin lounaan ja välipalan, minkä jälkeen matka jatkui syömishäiriöpolille. Selvisin myös siitä, mutta voimat loppuivat ihan yllättäen kun kävelin keskustassa ja päätin juosta bussiin. Lopun päivää ja iltaa olo olikin tosi kuollut ja väsynyt.
Niinhän siinä kävi, että keskiviikkona olo oli taas kipeämpi aamusta alkaen. Hämmentää tämä puolikuntoisuus, kun en enää tule kunnolla kipeäksi, vaan olen pitkään vähän kipeä. Jonain päivänä on hyvä olo, seuraavana taas kipeämpi, sitten saatan olla terve useamman päivän ja sitten olen taas useamman päivän kipeä. Oli miten oli, keskiviikon poliaika peruuntui ja vietin päivän kotona lepäillen. Nyt alkaa oikeasti jo tuntua siltä, että tauti saattaisi olla suurimmaksi osaksi takana! <3
Oltiin sovittu jo aikaisemmin, etten mene polille torstaina. Halusin pitkän juhannusviikonlopun ja sen kyllä sitten sainkin. :-D Juhannuksena en enää aio olla kipeä! On luvassa niin mukavaa ohjelmaa, että en sitä jättäisi välistä mistään hinnasta.

Hyvää (toivottavasti) sateetonta ja aurinkoista juhannusta! <3

2 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta samoin! Kyllä näitä päiväpolipostauksia on ollut mielenkiintoista lukea, ja kuulostaa siltä että pienin askelin etenemistä tapahtuu kohti parempaa <3 Toivottavasti ne puolikuntoisuudetkin jää vihdoin taa ja saat juhannuksena rentoutua kunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana kuulla, että mielenkiintoa riittää ja uskoa toipumiseen myös! :-)

      Poista