tiistai 16. tammikuuta 2018

''oi Dooris, Dooris, sä veit mun sydämein''

Heippa! Piti tulla kirjoittelemaan tätä postausta jo sunnuntaina, mutta se vähän venyi ja vasta tänään oli riittävästi aikaa viimein toteuttaa se. :-) Tällä kertaa aiheena on Kotikolon uusi asukas, joka todellakin vei allekirjoittaneen sydämen!
En ole vielä yhtään tottunut talven kylmyyteen! Ensimmäiset kunnon pakkaspäivät ovat taas tuoneet mieleen saman vanhan vertauksen The Day After Tomorrow -elokuvaan: sormet ovat syväjäässä heti, jos ottaa käsineet pois edes parin sekunnin ajaksi. Aika harva tuntuu tajuavan tätä viittausta, mutta ehkä joku elokuvan katsonut ymmärtää, mitä ajan takaa.. :-D
Lauantaina oli juuri tällainen päivä, mutta päätettiin lähteä taivaltamaan Karoliinan ja Sannin luo. Karoliina ja Roosa tulivat puoleen matkaan vastaan, että saatiin otettua kuvia lumisella pellolla. Alkoi olla jo varpaat ja sormet tunnottomat, kun päästiin viimein sisälle lämpimään!
Kotikolossa meitä odotti alle kolme kuukautta vanha, älyttömän pieni ja järkyttävän suloinen Dooris! <3 En edes muista, milloin olen edellisen kerran käynyt katsomassa koiranpentua, mutta siitä on vähintään kymmenen vuotta. Kun sitten kuulin Kotikolon uudesta asukkaasta, oli päästävä tutustumaan Doorikseen niin pian kuin mahdollista!
Oli hämmentävää nähdä niin pieni koira, kun omat kissatkin on ainakin kymmenen kertaa isompia! :-D Dooris tuli heti ovelle vastaan ja pyöri ympärillä häntää heilutellen - siinä taas yksi hämmentävä puoli näin kissoihin tottuneena.
Mutta katsokaa nyt Doorista, eikö olekin suloinen? <3
Meidän lauantai oli oikein onnistunut, kun saatiin viettää aikaa ystävien seurassa ja leperrellä Doorikselle. Oli kyllä vaikea viimein lähteä kotiin, kun Dooris nukahti syliin.. Huomattiin Tonyn kanssa jotain erikoista: molemmille iski hirveä kissanpentukuume! Sellaisen pienen käärön, kun saisi kotiin pyörimään.. <3 No, ehkä sitten jossain vaiheessa..
SANOITUKSET: J. KARJALAINEN - DORIS

4 kommenttia:

 1. Nyt huomaan sen mitä moni onkin sanonut! Dooris näyttää paljon isommalta kuvissa, kuin oikeasti on! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta, että Dooris näyttää kuvissa isommalta! :-D Jotenkin sitä ei yhtään osaa hahmottaa, miten pieni Dooris oikeasti on..

   Poista
 2. Tässä postauksessa ois saanut olla jokin varoitus - nimittäin tuo koiranpentu on pakahduttavan suloinen! Niin pieni ja ihana jajaja!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä! Dooris on vähän liian suloinen - ja saattaa olla, että iskee pentukuume, kun näkee hänet ;-) <3

   Poista