sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Pari kuvaa talvilomalta

Moikka! Viikko on kulunut taas ihmeen nopeasti, enkä oikein vielä osaa ajatella arkeen palaamista. Onneksi huomenna on kuitenkin niin kivaa odotettavaa, etten vielä stressaa loman loppumista sen kummemmin. Kuvasin muutaman satunnaisen otoksen viikon varrelta, mutta unohdin tietysti kaikki ne oikeasti tärkeät tapahtumat. Niinpä siis, maailman ruminta sosekeittoa ja loputon määrä kissakuvia! ;-)
Alunperin oli tarkoitus tehdä pois alta kaikki kouluhommat ja katsella sarjoja loppuaika. Lopputulos oli kuitenkin, ettei kumpikaan toteutunut. Tein kyllä koulujuttuja aina silloin tällöin ja sarjojakin tuli katsottua muutama jakso. Ajatukset ovat olleet kuitenkin jossain ihan muualla, jossain mikä tuntuu tällä hetkellä paljon tärkeämmältä. Onneksi on kyse positiivisesta jutusta, josta kerron ehkä lisää vähän myöhemmin. ;-)
Sain mielestäni mahtavan idean ja tein suuren kattilallisen sosekeittoa. Toisena päivänä mietin jo, ettei kattila tyhjene ikinä ja kolmantena päivänä katsoin yli puolillaan olevaa kattilaa epätoivon vallassa. No, ainakaan en enää seuraavalla kerralla tee samaa virhettä. :-D Huomasin, että mustasuolalla maustettu tofu sopii loistavasti sosekeiton pariksi. 
 
Toisaalta tuntuu ihan kivalta, kun heittää kouluhommat välillä ihan kokonaan sivuun. Keskittyy vaan lomailemaan, eikä mieti sen enempää. Olen lukenut paljon, kuunnellut liikaa musiikkia ja piirtänyt enemmän kuin vuosiin. Toisin sanoen tehnyt kaikkea, mitä mieli tekee.
Torstaina kävin kesätyöhaastattelussa Fazerilla. Kumma kyllä, en asiaa edes hirveästi jännittänyt etukäteen. Lähinnä mietin, miten osaan olla päivän ajan ilman lävistyksiä. Tuntui ihan oudolta olla ilman niitä, kun ne ovat kuitenkin olleet naamassa jo monen vuoden ajan. :-D Työhaastattelu sujui kuitenkin hyvin, enkä jännittänyt edes haastattelun aikana. Päätin vaan, että kaikki sujuu hyvin ja teen parhaani. Joskus tuntuu, etten tunne tätä tyyppiä, joka suuntaa rohkeasti kohti haasteita ja puhuu luontevasti vieraille ihmisille. 
 
Haastattelu meni hyvin ja olin tosi tyytyväinen kotimatkalla, kunnes aloin pyöritellä ajatusta päässäni. Entä jos teinkin jotain ihan peruuttamattoman väärää? Sanoinko jotain hölmöä? Entä jos.. Lopulta olin jo niin solmussa asian kanssa, että päätin antaa jossittelun olla. Haastattelun tuloksista ilmoitetaan parin viikon kuluessa, joten voin sitä ennen keskittyä muihin asioihin. Toivon kuitenkin tosissani, että saisin tuon paikan. :-)
Perjantaina kävin kahvittelemassa Karoliinan ja Sannin luona. Juteltiin kaikesta mahdollisesta ja käytiin The Body Shopissa ostoksilla. Siinä on ehkä yksi asia, mitä kaipaan koulukiireiden keskellä eniten: kiireettömiä kahvihetkiä ystävien seurassa. Sitä, kun ollaan vaan ja jutellaan vaikka ihan tyhjänpäiväisistäkin asioista. Onneksi arjen keskellekin mahtuu näitä hetkiä.
Suostuttelin vanhemmat katsomaan ympäristödokumenttia ja yritin herättää keskustelua aiheeseen liittyen. No, ainakin ensimmäinen osio onnistui, joten edistystä kai sekin oli. ;-) Viikkoon on kyllä mahtunut paljon muutakin: ajeluita illan pimeydessä, kännykän ääressä vietettyjä tunteja, ulkoilua, Nanan pesemistä ja kaikkea mahdollista. On ollut tosi hyvä viikko!
Nyt en enää voi olla hiljaa tästä asiasta, on ihan pakko päästä sanomaan se tännekin. Katson maailmaa tällä hetkellä hyvin vaaleanpunaisten lasien läpi, sillä elämä yllätti tuomalla kivan ihmisen elämääni. Huomenna menen treffeille - toivottakaa onnea. ;-) Saa nähdä, miten tässä käy..

Miten teidän viikko sujui? ♥

4 kommenttia: