sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivä & kisuja

Tänään onkin ollut aika kiireinen päivä: aamulla heräsin aikaisin leipomaan ja paistamaan sämpylöitä, keittelin kahvia ja katoin pöydän isänpäivän kunniaksi, päivällä rustasin kyllästymiseen asti kasaantuneita kouluhommia ja iltapäiväksi meille tuli vielä pieni vieras kyläilemään..


Isänpäivänä on hemmoteltava isää oikein kunnolla: aamulla paistoin yön yli kohonneita sämpylöitä, jonka lisäksi tarjolla oli mm. kookoskreemitäytteistä suklaakakkua, karkkia, kahvia ja kookosvettä. :-)
Lahjaksi tein puisen laatikon, jonka maalasin avaruusteemaiseksi ja täytin suklaalla ja hedelmätoffeella - iskä oli aivan onnessaan!
 
 

Pieni Puppa tuli ensimmäistä kertaa meille kylään, ja on kyllä pitänyt käynnissä sellaista showta, että huhhuh. Koko ajan on täytynyt olla vahtimassa herraa, korjata vinoon menneitä valjaita, leikkiä ja helliä.. En valita! Niin suloinen pieni pallero, ettei vaan yksinkertaisesti kestä!
 

Meidän vanhukset otti Pupan vastaan vähän vaihtelevasti: Eetu oli aika peloissaan, mutta ei ollut mitenkään agressiivinen ja loppuillasta nuo kaksi on olleet jo kaksi ylintä ystävystä. :'')

...Minni puolestaan kävi alakerrassa pelkästään sähisemässä ja ärhentelemässä. :< No, toivottavasti saadaan ajan kanssa nuokin kaksi vähän parempiin väleihin!
 
 

No niin, nyt se sitten taas alkaa: kuuntelen jo ihan innoissani joululauluja, luen joululehtiä ja tänään syötiin vielä riisipuuroakin! Mutta minkäs teet, joulu kun vaan on niin ihana. ;-) Yritän täällä blogin puolella vielä hetken pitää ''matalaa profiilia'' asian suhteen, etten ihan hermostuta kaikkia ennen joulua! ...en tosin tiedä, kuinka kauan tämäkin linja pitää...

Eipä tässä muuta - heeippa! :--)

2 kommenttia:

  1. Mun opettajat aina piikittelee kuinka joulu ihminen oon :DD Kaveritkin tietää että on mulle ihan normaalia jos kuuntelen joululauluja syyskuussa !

    VastaaPoista
  2. TheMillionSuns: Hahah, taidat olla vielä enemmän jouluihminen kuin minä olen (vaikka luulin sen olevan mahdotonta...)! :-) Joulu on ihanaa aikaa, ja kuitenkin niin äkkiä ohi, että odotuksen ja fiilistelyn voi aloittaa hyvissä ajoin! <3

    VastaaPoista