sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ois kai siistii antaa periksi, toteais vain kylmästi "Ei tästä mitään tuu"

Postauksen kuvasaldo on tällä kertaa aikas minimaalinen, koska a. viikko on ollut kamalan kiireinen, eikä kuvia ole tullut napsittua ja b. kone on kieltäytynyt kaikesta edes vähän yhteistyöhön viittaavasta toiminnasta koko illan ajan. Pikkuhiljaa meinaa hihat käryä ja pelisukat repeytyä, mutta jos saan nyt nämä postaukset tehtyä edes sinne päin - en luultavasti heitä tietokoneenromua ulos tuulenviimaan. Eli nyt sormet ja varpaat ristissä..! :'') Ainoa pää ja häntä, joka tässä postauksessa tulee olemaan, on varmasti seuraavan kuvan kissaherroilla - mutta ei anneta sen lannistaa...
Viikon takainen ensitapaaminen: Puppa ja Eetu
Kärsin varmaan jonkin asteisesta opiskelu-uupumuksesta, koska motivaatio opiskeluun on mennyt aivan totaalisesti. Sain englannin Yo-kokeesta vielä huonomman kuin olin odottanut, joten siinä samassa meni myös usko omiin kykyihin. Tottakai tämä nyt tarkoittaa vain, että tsemppaan loppuihin kolmeen sitten enemmän - mutta juuri tällä hetkellä ei oikein löydy sitä tarvittavaa ''tsemppifiilistä''. Olo on vähän sellainen, ettei sinne kouluun huvittaisi raahautua. Ei huvita opiskella, kun kuitenkin epäonnistuu. 
Onneksi on kuitenkin ihania ystäviä, joiden takia sinne tulee silti lähdettyä - ja koulupäivän jälkeen on lopulta ihan hyvä fiilis. :') 

Voihan se olla, että opiskelu-uupumus häviää ihan yhtä nopeasti, kuin on tullutkin eli suhteellisen hitaasti.. Seuraavalla viikolla alkaa koeviikko, joten vähän ehkä huolestuttaa, miten mahdan pärjätä. :< Meillä on vieläpä lauantaina koulua ja sinne pitää raahautua jo kahdeksaksi ruotsin koetta väsäämään.. Toisaalta päivät ovat lyhyempiä (ja sekaan mahtuu pari 11.45 aamua), ja joululoma lähestyy!
Ripsiväri (n. 18 e, The Body Shop)
Olisin niin halunnut ostaa täksi jouluksi The Body Shopin joulukalenterin, mutta ne ovat loppuneet jo lähes kaikista myymälöistä. :< Ensivuonna täytyy olla nopeampi! ...ja onneksi säästyneillä rahoilla sain ostettua kipeästi tarvitsemani talvikengät (niistä lisää kuvia pienen tuunauksen jälkeen)!  

Heh, onnistuinpas! Tulihan tästä sitten lopulta melkein postauksen kaltainen. :'') Kuulemma tuo Pekka-myrsky voiko se muka oikeasti olla tuon myrskyn nimi? D: on aiheuttanut ainakin täällä Lahden alueella ongelmia nettiyhteyksien kanssa - en siis tällä kertaa vielä annakaan koneelle lähtöpasseja.. :P Heippa!

4 kommenttia:

  1. Tuo vanhempi katti on näköjään ollut ruoka-aikaan kotona. ♥ :D Niin on meilläkin, itse asiassa nuo ovat aina kotona! Kävi vaan aika hassusti, kun vanhempi oli vielä ennen nuoremman kotiutumista hieman tukevahkossa kunnossa ja nyt tilanne on kääntynyt täysin päälaelleen. Hasse on pari kiloa ylipainon puolella, vaikkei vielä vuottakaan vanha ja Elsa on selkeästi timmimmässä kunnossa kuin ennen. D:

    VastaaPoista
  2. ^ XD hahaaa ei eetu oo läski, vaikka kyl se tos kuvas näyttääki 10kg isommalta :D

    VastaaPoista
  3. mia-ana: Hih, kiitos paljon <3

    Aurélie: Eetulla on ihmeellinen kyky näyttää tosi lihavalta kuvissa, vaikka oikeasti onkin todella hoikka poika.. XD Oho, hassua että vanhempi kisu on laihtunut vaikka pieni on lihonut. :-D Tai siis kyllähän nuo pienet aina toisinaan tuppaa lihomaan, mutta yleensä myös muut ikäpolvet lihovat siinä sivussa. :P

    Karpo: Totta! XD Eetu pörhistelee...

    VastaaPoista