torstai 23. toukokuuta 2013

Paha karma

Välillä sitä tulee vähän hämmästeltyä, että mitähän täällä minun pienessä päässäni oikein mahtaakaan tapahtua.. Ihan tyynen rauhallisesti Marilyn Mansonia taustalla jyskyttäen muokkasin blogille ehkä maailman ällösöpöimmän ulkoasun! Mutta miehän olen tällainen herkkä taiteilijasielu eikä kun siis.. joten tavallaan tykkään tästäkin versiosta! Mitä mieltä te olette? :')

 

Uskotteko te karmaan?


Meillä ei ole Karpon kanssa muuta mahdollisuutta, kuin hyväksyä tämän kaikkivoipaisen voiman olemassaolo. Meillä on nimittäin äärimmäisen paha karma, jota usein päädymme tulkitsemaan juhlavasti Tonin sanoja lainaten:

''Karman laina korkoineen
siirretty perintään
Oppii minkä hintaiseen
lähdettiin me kyytiin

Unohtuneessa vaiheessa se
kaikki tuhlattiin
Mut jotain voi kai tulkita
aukoista katseen valossa''
 
Paha karma liittyy olennaisesti säähän, 
koska onhan se nyt kurjaa mennä aina sateella kuvailemaan! :-D 
On enemmän sääntö kuin poikkeus, että vaikka koko viikko olisi ollut kaunista, 
lämmintä ja aurinkoista - niin kas kuinkas ollakaan, 
silloin kun me lähdemme kuvaamaan, sataa vähintäänkin saavista kaatamalla!

 

Ei me silti niin helposta lannistuta, vaan mentiin säätä uhmaten kuvailemaan. Sade loppui nopeasti ja melkein jopa aurinko pilkoitti silloin tällöin pilven takaa! :'') Ja mikä parasta, ei ollut yhtään kylmä!

Pahasta karmasta vielä sen verran, että olipa tuo mystinen voima järjestänyt mukavan koittelemuksen vielä täksikin päiväksi! Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun päätin kävellä kotiin kaupungilta. Matka on sinällään aika lyhyt, ehkä kolme-neljä kilometriä, MUTTA lisätäänpä tähän nautintoon pari muuttujaa. 

1) sade, joka vihmoi melkein vaakatasosta
2) rikkinen sateenvarjo, jota natisee ja kääntyy ympäri jokaisesta tuulenvireestä
3) litimärät kengät, jotka hiersivät ihanat rakot kantapäihin
4)  myöskin litimärkä maximekko, joka lähmäytyi kiinni jalkoihin ja muodostui suhteellisen painavaksi rievuksi...

Haha! Olipahan varmasti koomista, kun kirosin loppumatkasta jo puoliääneen ja läpsyttelin menemään vettä molskuvissa kangaskengissä ja kesäisessä maximekossa. XD Oli kyllä enemmän kuin jees päästä kotona lämpimään suihkuun, vaihtaa päälle kuivat vaatteet ja mutustaa tuoreita mansikoita YH:n asioita kertaillen.


Englannin koe on nyt ohi! Selvisin! Seuraavaksi on vielä YH:n koe (joka on varmaan ihan helppo), äikän esitelmä ja ruotsin koe.. JA sitten alkaa loma, loma loma, ajatelkaas! :'''')

11 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tää sun uus ulkonäkö pehmitti vähän mun agstia :D hirvee angstaus ja sit avasin tän ja noi kuvat hyppäs silmiin niin en voinu olla hymyilemättä ! ihania kuvia ja nätti tyttö <3 +ällösöpö ulkoasu <3

    VastaaPoista
  2. Aa, ihana ulkoasu minunkin mielestäni! <3 Ja kesäinen! Ja hei, kastuminen kuuluu kesään. Kyllä se kesä kuivattaa sen minkä kasteleekin. Toivottavasti! :D

    VastaaPoista
  3. Ihana ällösöpö! Ja karmaan uskon kyllä, oli se tai murphyn laki kaikki kaatuu mun niskaan :D

    VastaaPoista
  4. ihana ulkoasu ja maailman kaunein mekko! (----:

    VastaaPoista
  5. Tää uus ulkoasu on aivan ihana! Sä oot tosi kaunis ja toi mekko sopii sulle hyvin! (: Tsemppiä kokeiden kanssa!

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis ulkoasu! <3 ei ällösöpöily haittaa yhtään ;D (Marilyn Mansonhan on tunnetusti erittäin söpö eiku mitä...) Ja toi mekko on I-H-A-N-A!
    Sun ansiostas mulla soi nyt taas apulanta päässä! xD Mä uskon kyllä myös karmaan, ainakin jonkun verran. Toivottavasti paha "sääkarma" jättää sut ja Karpon jossain vaiheessa rauhaan.

    Ja jep, KESÄLOMA!:D oon kans ihan innoissani vaik alkaakin heti loman alussa työt mutta noh... ainakin illalla on vapaata!

    VastaaPoista
  7. Missu: Kiitos! :'') Ihana kuulla, että onnistuin vähän parantamaan fiiliksiä! <3 Ällösöpöily on joskus ihan piristävää sekin..

    Sophia.: Kiitos paljon! <3

    Marsuma Repale: Kiitos! :-) Hyvä kuulla, että onnistuin tavoitteessani! Niinpä niin, mitäpä kesä olisikaan ilman sadetta? Sehän olisi vähän kuin pulla ilman rusinoita (vaikka kukapa niistä rusinoista muka oikeasti tykkää?). :--P

    mirya: Hih, kiitos. :') Ihan totta joo, jokin siellä on meidän suunnitelmia sekoittamassa.. on ihan pakko olla!

    Elin: Kiitos! <3 Pikkaisen olen saattanut hullaantua noista maximekoista..

    Kristiina: Eäh, kiitos ihana, tuli tosi hyvä mieli kommentistasi. :'') Nyt alkaa onneksi jo helpottaa, kun on enää ruotsin koe! <3

    majoram: Kiitos! :'') On siinäkin omat hyvät puolensa.. (Ehdottomasti samaa mieltä, Manson on hyvin hellyyttävä!) Kiitos kiitos <3
    Ahahah! Se tässä oli vähän tarkoituskin, levittää Apiksen ilosanomaa. :P
    Joo, silleen hyvissä, pienissä määrin täälläkin uskotaan. Todellakin toivotaan Karpon kanssa myös samaa (vaikka tietysti meillä on myös ovelia suunnitelmia karman jekuttamiseksi..). <3
    Kesäloma on kyllä elämän parasta aikaa! Ja töissäkin pitää vaan muistuttaa itseään, kuinka raha virtaa.. :')

    VastaaPoista
  8. aaa mervi oot sulosin tossa kesämekossa ;_;<3

    VastaaPoista
  9. Niin söpöjä ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  10. APPLEJACK: Eää, kiitos ihana! ♥

    Viola: Kiitos paljon! :')

    VastaaPoista