sunnuntai 27. tammikuuta 2013

''kun on kevät ja kevät kutsuu sua''



Ulkona on vieläkin talvi ja kylmä, mutta oikeastaan se on ihan kaunista. Kuurankukkia ikkunassa ja puiden siluetit punertavaa pakkastaivasta vasten. Silti kevät lupailee tuloaan, kun aurinko nousee jo korkeammalle ja lämmittää kasvoja.


Välillä on huonompia päiviä, tällä viikolla vähän enemmän kuin yleensä. Stressiä, väsymystä ja alakuloa. Aamut on niitä vaikeimpia, miten pääsee ylös ja jaksaa raahautua kouluun, opiskella, mennä ihmisten ilmoille ja näyttää ihmiseltä..


Onneksi riittää, että niinä vaikeinakin aamuina raahautuu kouluun, näkee ystäviä ja koulupäivän jälkeen voi mennä kotiin, opiskella ehkä ja olla vaan. Katsoa suosikki tv-sarjaa DVD:ltä ja juoda teetä muumimukista. :') Ja sitten, kun saa kiinni taas hyvästä fiiliksestä, se tuntuu taas vähän paremmalta, kuin edellisellä kerralla!

Mekko (Lanttila, 2 e) ♥
Perjantai oli kyllä aika ihmeellinen päivä! :-D Aamulla raahauduin kouluun ruotsin kokeeseen, jonka jälkeen koulu päättyi jo puoli yhdeltätoista. Juoksin bussipysäkille ja ehdin bussiin, siitä jatkoin suoraan kirpparille. Tein löytöjä ja kiertelin pöydissä tyytyväisenä, vaikka yksi epäilyttävä viheltäjä-setä seurasikin metrin päästä ja tuli vielä koppiin kurkistelemaan....... Kirpparin jälkeen kävelin kotiin, kevätaurinko paistoi kirkkaasti ja lämpötila lähenteli nollaa astetta. Kotona vielä tarttuin pensseliin ja sain jatkettua sitä kirottua sarjakuvakurssin työtä. Oli sellainen vähän epätodellisen tuntuinen, nostalginen ja ihana ''vapaapäivä'' perjantai. :--)

Verkkatakki (Lanttila, 5 e)
Okei, tässäpä vasta pulma. Onko ihan okei vai jotenkin kamalan epäokei, jos käyttää verkkatakkia? Lapsuudesta ja teinivuosista on jäänyt vähän sellainen kankea kuva ''noloista verkkarijunteista'', mutta toisaalta olen jo vähän aikaa halunnut tuon kyseisen Adidaksen hupparin. Tykkään muutenkin urheiluvaatteista ja käytän niitä ainakin urheillessa, joten onkohan ihan kamalaa vetää tuo paituli niskaan ja lähteä muina miehinä kouluun? Ehkä se on enemmän yhdistelykysymys - ja ennen kaikkea, minun tyyli, minun valintani! :----)

Ps. Tää jotenkin sopii tähän viikkoon ja näihin fiiliksiin! ♥


Älä juokse mun luota
kun on kevät ja kevät kutsuu sua

älä kuuntele niitä
 lumi sulaa, ja sulaa
kylmä sydän rinnassa
 on ovi auki meet siitä
Huudan kutsun pimeään
 kaiku vastaa ei riitä
 kyllä pystyt parempaan
 älä kuuntele niitä
 kaikki tahtoo ja tahtoo niin
sun suosiossasi olla

Vaikka päästän menemään
 mä kyllä juoksen sun perään
kuljen yksin kaduilla
ja kuuntelen jos jostain
kuulisin sun äänen, äänen

Älä juokse mun luota
kun on kevät ja kevät kutsuu sua
älä kuuntele niitä
lumi sulaa, ja sulaa
kylmä sydän rinnassa
on ovi auki meet siitä

Huudan kutsun pimeään
kaiku vastaa ei riitä
kyllä pystyt parempaan

älä kuuntele niitä
kaikki tahtoo ja tahtoo niin
sun suosiossasi olla

8 kommenttia:

  1. aaah, mun lempi biisi Kevät <3 ;)

    VastaaPoista
  2. No niin kuin juuri koulussa lauantaina totesimme:"Mäki tahon tollaset amis verkkarit, ne on just coolit!"
    - Eli ei, toi adidaksen takki on ihan äly hieno.

    VastaaPoista
  3. Musta toi takki on hieno? Kyllä mä käyttäisin.. :D Aivan ihanat nää kuvat susta kaunotar! <3 ja neulekateus iski..;-)

    VastaaPoista
  4. Ah ihana tuo takki, tahtoo myös! :)

    VastaaPoista
  5. eikö kaikki verkkarivaatteet ole nyt taas muodissa? ainakin meidän koulussa niitä näkee aika monella. sitä paitsi vaikkei vaatteet päällä olisikaan ihan ykkösmuotia niin tärkeintä tosiaan on miten vaatteensa kantaa ja että sä itse tykkää niistä.
    tälleen talvella on aika vaikeaa päästä ylös sängystä. mutta koita silti jaksaa, kyllä se kevät tulee :)

    VastaaPoista
  6. Awww, ihana blogi!!♥ Liityin heti lukijaksi! Millä ohjelmalla muuten muokkaat kuviasi? Ne ovat upeita!

    VastaaPoista
  7. Iina: Oij, se on aika ihana ♥

    Karpo: Hyvä, miten huojentavaa! :--D

    minnni: Hyvä juttu, tykkään itse myös tosi paljon siitä ja aion kyllä uskaltaa laittaa päälle, vaikka joku vinoilisikin. :-D Kiitos! ♥ Tuo on maailman ihanin neule (viks vinks, Garlingsista saattaa vielä löytyä -70 %- tarjouksesta! ;D)!

    mirya: Oij, hyvä että muutkin on samaa mieltä! :-D

    riri: Ai on vai? :o Selkeästi olen kärryillä muotimaailmasta..... Niin, en oikeastaan niin edes tykkää, jos jokin asia on muodissa - pääasia on, että itse tykkää. :-D ♥
    Joo, kyllä mie pärjään varmasti, kun se kevät on aina vaan lähempänä. :')

    Viivi: Oi, kiitos paljon! ♥ Muokkailen lähinnä pixlr-o-maticilla. :-)

    VastaaPoista