sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hattarapilvessä

Syvä anteeksipyyntö kaikista kuvista, joiden laatu ihan hivelee silmää. Kiireiset viikot, pimeys, vähäsen kolhiintunut kamera ja kelmeän keltainen iltavalo vaan hoitavat asiansa. Toivelistalla siis valoisat kevätpäivät, kiireettömät aamut, järkkäri ja hiihto-, kesä- tai melkein-mikä-vaan-loma! ;-) 

Neule (Carlings, n. 18 e) ♥ ♥
 Täydellistä neuletta on tullut etsittyä jo pieni ikuisuus - varsinkin näin pakkaslukeman pudottua sinne Siperian lukemiin. Jotenkin siitä talvesta lakkasi nauttimasta ihan niin täysillä sormien syväjäätyessä samalla sekunnilla, kun otti hanskat pois kädestä... Olin jo melkein luopunut ajatuksesta, että jostain vielä löytyisi juuri se täydellinen ja haaveiden mukainen villapaita - kunnes eksyin Carlingsiin. Siellähän se sitten roikkui alennusrekissä 70 % alennuksessa, joten ei varmaan tarvitse kahteen kertaan miettiä, kuka juoksi leveä hymy naamallaan kassalle paria minuuttia myöhemmin.. :--D

 

Tehtiin Turussa Karpon kanssa Crazy Factoryn tilaus, joka ilmaantui suunnilleen viikko sitten. Pieniä koko-ongelmia noiden pallojen ja pillereiden kanssa ilmeni, mutta napakorut olivat juuri oikean kokoisia! :-) Harmi vaan, että entinen on niin pahasti jumissa, etten ole pystynyt vieläkään vaihtamaan sen tilalle uutta..

 

Yritin kuvata myös muita ostoksia (Tigerin viiksikassia ja Ulla Svenskin leivontakirjaa), mutta Minnillä oli oma mielipiteensä asiasta.. :-D


Olen ollut kipeänä koko viikon, eikä olo ole mitenkään kummoisen kuvauksellinen - silti oli kai pakko lätkäistä tänne yksi koulun vessassa, perjantain päätteeksi napsaistu otos. Olo on ollut vähän kuin kulkisi pää hattarapilvessä, mutta onneksi alan olla jo aika terve taas nyt! :-)

PS. Kaamos taittui lauantaina, joten nyt ollaan virallisesti vähän enemmän kevään puolella! ♥
PPS. Heippa! ♥

4 kommenttia:

  1. Just tässä selasin Heinolassa Jyrään - keikkakuvia ja totesin että kesä tänne hetinyt. Vaikka kuinka omsitankin järkkärin, en jaksa tapella kuvanlaadun kanssa, etenkään kun varusteena on vain canonin oma salama :D Niin, ja saishan se kesä tulla ihan fiiliksenkin puolesta D:

    VastaaPoista
  2. oi että toi tosiaan näyttää täydelliseltä villapaidalta <3 ja ihania noi crazy factoryn korut, varsinki toi kilpikonna ;D tuliko toi tilaus muuten perille suht nopeasti? meinasin ite kans tilata sieltä jotain ihanuuksia mut kaveri kerto että sen tilauksen kanssa oli kestäny järkyttävän kauan O_o
    Ja joo se kesä tai ees kevät sais kyllä tulla jo! Tai tonne jäätyy kohta elävältä xD

    Toi kissa on kyllä niin aaawws ;)meidän kissa tekee tota ihan samaa. ainakun yritän esim lukea sängyllä, se tunkee siihen kirjan päälle :D toi on selvästi joku kissojen juttu kun ne haluaa huomiota.

    VastaaPoista
  3. tosi pirteitä kuvia ^^ ihana tuo kilpparikoru! ja kisu luonnollisesti.

    VastaaPoista
  4. AGENTTTI: Joo niimpä! Kesä tänne ja pian, tosin kyllä se kevätkin ihan kiva on siinä välissä. :-D
    Niinhän se varmaan vähän todellisuudessa menee, mutta onpahan ainakin jotain mitä tavoitella.. >:-P

    majoram: Kiitos! ♥ Tuli se aika nopeasti, suunnilleen parissa viikossa. Kannattaa kokeilla, koska ne on kuitenkin niin halpoja, ettei siinä paljoa menetä, vaikka joutuisikin vähän odottamaan. :-D
    Kyllä se loppujen lopuksi sielä taas tulee ihan huomaamatta! :--)
    Eetun kanssa tappelen ihan non-stoppina siitä, milloin saan lukea. Aina kun ottaa sen kirjan tai piirrustusvihon esille, niin kyllähän kissa on kerjäämässä huomiota! ; )

    riri: Kiitos! :-)

    VastaaPoista