keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Christmas


Joulu oli taas tänäkin vuonna juuri niin ihana, kuin vain haaveilla saattoi. :-) Ihan sellaista rentoa kotona oleskelua, telkun katsomista, syömistä ja ulkoilua perheen kesken.. Taas on varmaan aika siirtää katse kohti tulevaa vuotta, mutta palataan nyt vielä hetkeksi joulun tunnelmiin..


 Heräsin jo kahdeksan aikoihin, kun kaikki muut olivat vielä nukkumassa, mikä on kyllä enemmän kuin harvinaista! Menin meikkaamaan, sytyttämään kynttilöitä ja kuusen valoja - sekä katsomaan Joulupukin kuumaa linjaa.. Mikä pyhäinhäväistys, kun pukki oli aivan toinen, kuin niinä aikaisempina vuosikymmeninä! No ei vaan, oli tuokin ihan siedettävä! >:-P ♥


 Sitten kun muutkin pääsivät jalkeilleen, oli aamuaisen aika. Sain joulupuurosta mantelin, jolle esitin suuren toivomuksen...!


Joulutorttujen leipomisen, yhteisen aamupalahetken ja muiden puuhien jälkeen oli jo joulun pakollisen ohjelman vuoro! Niin kuin jo tullut todettua, ilman Lumiukkoa ei joulu tunnu joululta!


 Jossain välissä oli tietysti pakko päästä vähän ulkoilemaan, eikä sitäkään voinut jättää ikuistamatta näin upein ilmein! :-P Enpä olisi uskonut tätäkään sanovani, mutta olen alkanut tykkäämään pakkasesta.. En niinkään siitä, että on kylmä, vaan siitä miltä se näyttää, kuulostaa ja tuntuu poskilla. Nyt tarkoitan tietenkin sellaista pientä pakkasta, en mitään ai-apua-nyt-lähtee-nenä-irti-meininkiä!

Makko on vaan aina yhtä edustava! :----)
 Ja sitten illalla oli tietysti ruuan vuoro. :-) Tein itse kaikki ne laatikot, joita itsekin syön (siis lanttu-, porkkana- ja halloumi), muille jäi muiden höskien valmistus.


 Keitettiin myös glögiä ja tarjoilin muille leipomaani mokkakreemi-puolukkakakkua. Piirtelin, tein ristikoita ja kudoin siinä samalla, kun juteltiin ja oltiin vain. :-)

''Vahingossa'' myös jouluna oli pakko käyttää pieni hetki Criminal midsin parissa! ♥
 

Sain tänä vuonna niin hirmusti ihania lahjoja, että melkein hävettää omat tekeleeni - sukat, konvehdit ja sen sellaiset. :-D Mutta ajatushan se on tärkein!


Paketeista paljastui mm.

♥ Riikka Pulkkisen Vieras
♥ restless ja Reima Punanenä
♥ tuoksukynttilöitä, muffinivuokia ja tarroja
♥ kunnon vesivärit
♥ tumppeja, alusvaatteita ja huivi
♥ unisieppari
 

KAIKKI APULANNAN LEVYT, jotka olivat siis aikaisemmin olleet kohta pois muuttavan veljen kanssa yhteisiä :--)


 ♥ Canonin objekti
♥ Kengät
♥ yms. 

Juups, lopuksi katsottiin vielä elokuvaa ja valvottiin luvattoman myöhään. ♥ Oli aivan ihana joulu! Seuraavana päivänä mummo tuli meille ja kävin piiiitkällä lenkillä kauniissa pakkasilmassa.. 

Jajaja, perjantaina onkin lähtö Turkuun! Niissä merkeissä siis seuraavan kerran! :--)

3 kommenttia:

  1. Mun tämän joulun suurin häväistys ei ollut tuo pukki, vaan se, että samusirkan joulutervehdys oli täytetty jollain 3D-animaatioilla! :S

    Hitsin ihanan kuuloinen joulu ollut sulla kyllä! :)

    VastaaPoista
  2. Sun joulu kuulostaa ihanalta! (:
    Tuli vaan mieleen, että tykkäätkö Taru Sormusten Herrasta -elokuvista? Voisitko tehdä postauksen kaikista lempikirjoista ja -elokuvistasi?

    VastaaPoista
  3. AGENTTTI: Heh, miksen ole yhtään yllättynyt, että siitäkin on väännetty 3D-versio? :-D Oi niitä vanhoja hyviä aikoja.. :-P
    Kiitos, oli kyllä ihanaa. ♥

    evelyn: Kiitos! :-) Juu, on ne ihan okei, vaikka en mikään suuri fantasiaelokuvien ystävä olekaan. :-D Tosi kiva idea, taidankin pistää työn alle!

    VastaaPoista