sunnuntai 8. tammikuuta 2012

-16 celssiusta

Nyt voi viimein sanoa, että talvi on tullut! Ulkona oli nimittäin yli viisitoista astetta pakkasta, kun muutama tunti sitten taivallettiin veljen kanssa taidemuseolle näyttelyyn. Ja voin kyllä sanoa, että sitä pistelyä reisissä ja sormissa ei ihan heti unohda. Täytyy siis kai vain toivoa, että tänä vuonna talvi olisi hiukan nopeammin ohi, kuin vuosi sitten!


Päätettiin eilen illalla, että lähdetään tänään veljen kanssa katsomaan Uusi veistos -näyttelyä Lahden keskustaan. Pääsin sisään ilmaiseksi, koska koulu oli lähettänyt nimilistan niistä henkilöistä, joiden tuli käydä museossa kotitentin suoritusta varten. Saatiin siis tällä kertaa kuviksen opettajalta ohjeet siitä, millainen kotiaine on tehtävä - eikä mitään kunnon koetta siis tulevalla koeviikolla ole. ; ) Täytyy kai heti alkuun myöntää, että oli hirveä kynnys lähteä taas taidenäyttelyyn (varsinkin, kun ulkona oli niin järkyttävän kylmä!), mutta heti sinne päästyäni olin aivan innoissani. Uusi veistos -näyttely on kerrassaan pysäyttävä, joten sinne vain kipinkapin, niin vielä ehtii ennen 15.1.!


Hienon taidemuseo kokemuksen kruunasi vielä se, että löysin viimein kaipaamani kangaskassin. Meinasikin tässä jo pikkuhiljaa hermot mennä, kun en ollut löytänyt sopivaa yksilöä, vaikka olin kiertänyt kaikki mahdolliset putiikit Karismasta kirpputoreihin! Ja tällä kassilla, josta muuten tykkään oikein kovasti, oli hintaa vain 3,50 e. ;--)

                              

Tässä aikaisemmin yhdessä postauksessa päivittelin, etten ollut löytänyt alennuksista kerrassaan mitään ostamisen arvoista. No, nyt sekin on sitten korjattu! >: P Löysin nimittäin Spiritstoresta 15 eurolla aikaa sitten himoitsemani hameen, jolla oli siis aikaisemmin hintaa 29 euroa. 


Samaiselta reissulta, samaisesta kaupasta mukaan tarttui myös rusettikuvioinen tuubitoppi. Hintaa tällä oli muistaakseni suunnilleen 13 euroa. 


Joo ja tosiaan, shoppailemaan lähdin alunperin löytääkseni sitä iänikuista kangaskassia ja sukkahousuja. Ainakin toinen suunnitelmista täyttyi ja löysin mustat sukkahousut (joiden hauska kuviointi ei pääse kuvassa loistamaan) kolmella eurolla Lindexistä.

Tässä vähän selkeämmin niitä sukkisten kuvioita: tekstiä ja rauhanmerkkejä - tykkään :--D
Huomenna olisi tarkoitus pitää koulussa esitelmä yhdestä elokuvasta, jota jännitän jo hieman... Niin, ja oli minun tarkoitus vielä arvostella yksi eilen katsomani elokuvakin tässä, mutta kuvat tietysti unohtuivat. ;--P Katsoin siis eilen Inceptionin, jonka porukat halusivat kaupasta oikein vääntämällä vääntäen hankkia.. Eikä sillä, lopulta elokuva osoittautuikin aika kiinnostavaksi - ja katson sen varmaan vielä uudestaankin. :-)


Mutta joo, nyt enempää jaarittelematta toivotan teille oikein sydämellistä viikkoa ja lähden tilailemaan pakettia yhdeltä nettisivulta! Heippa

8 kommenttia:

  1. toi näyttely oli aiva uskomattoman hieno!!! mistä sä muuten teet sen työn? :D

    VastaaPoista
  2. anna: Niimpä! Se oli yksi parhaista, missä olen koskaan ollut. ; D Valitsin sen siellä ihan perällä olevan puusta tehdyn naisen.. Sen nimi oli joku, Kun kukaan ei näe, en nyt muista ihan tarkalleen. :--D Mutta se oli ihan yksi mun suosikeistani!

    VastaaPoista
  3. sä ja sun leivoksesi taas kerrankin -_- miksen minäkin osaa?? vaatteet oli taas hienoja niin kuin aina :) itsekään en ole alennuksista mitään löytänyt, yllättävää :/

    VastaaPoista
  4. Mä aattelin jossain vaiheessa etten varmaan ikinä tuu ostaan Spiritstoresta mitään,jotenkin vaatteet näytti niin kamalan kapeilta. Toisin kumminkin kävi-löysin sieltä tänään kaks aivan uskomattoman ihanaa paitaa :) Ja tietenkin sopivia sopivalla hinnalla :P

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. MM: Hihihi, kiitos :--) Enkä voi tähän kai muuta sanoa, kuin että rohkeasti kokeilemaan, koska sillä tavalla sitä oppii! Hih, kiitos jälleen kerran. ♥ Alennukset on jossain määrin rasittavia, koska niistä joko löytää ihan liikaa, tai sitten ei ollenkaan..

    Se_perinteinen: Joo, ajattelin itsekin, etten varmaan koskaan raski sieltä mitään ostaa - mutta toisin kävi, sillä nykyään se on ihan suosikkipaikkani! :-D Hyvä kun löysit, olet varmasti tyytyväinen? :')

    Miharu: Hm, en mielellään sitä kertoisi täällä tai missään muuallakaan... : <
    Mutta muuten tosi paljon kiitoksia, ja toivottavasti viihdyt jatkossakin! :'') ♥

    VastaaPoista