sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Reaaliaikaiset päivitykset

HEIP! Arvatkaas ihmiset onko keljuttanut, kun olen koko viikon halunnut päästä tekemään teille postausta, mutta netti on taas reistaillut niin paljon, ettei koneelle ole ollut asiaa! No, nyt kuitenkin, ihme ja kumma saatiin netti taas kuntoon ja pääsin siirtämään koneelle kameraan kertyneen kuvatulvan. :-)


Käytiin siis viikko sitten sunnuntaina Nitan luona katsomassa uusia tulokkaita - Pihlaa ja Pajua, kahta pientä kissavauvaa, jotka olivat kyllä niin ihania, ettei minun sydän toivu enää koskaan entiselleen! 8)


Mustavalkoinen neiti on siis Pihla, joka viihtyi silitettävänä paremmin, kuin hyvin! ♥ Paju oli vähän arempi, mutta tottui meihin aika nopeasti. Nita sanoi muuten, että Paju tykkäsi minusta siksi niin paljon, että pojalla oli ihan samanlaiset silmät kuin minulla. Mikä kohteliaisuus! Pajun silmät olivat nimittäin juuri sellaiset suuret ja siniset kultapojun simmut.. ♥_♥


AINIIN! Ja muistinko jo mainita, että meistä tuli Karpon kanssa pikkuisten onnelliset kummitädit! 8) Hih, onko oikeasti olemassa mitään niin suloista, kuin pienet, pörröiset, leikkisät kissanpennut?


Ja matkasta kissojen luo jäi vielä jotain muutakin käteen - niin ihanaa, kuin olikin nähdä toista parasta ystäväänsä ja pieniä kissavauvoja - nimittäin sain adoptoida yhdet kaappiin pölyttymään jääneet farkut. Kyseiset farkut ovatkin päässeet ahkeraan käyttöön, koska ne ovat juuri sopivan kokoiset! :--)

GinaTricot 12,95 e -> n. 8 e
Olen myös shoppaillut kuluneella viikolla useampaankin otteeseen..  Ja tällä kertaa ihan hyvällä omallatunnolla -> nyt kun kerta lomakin alkoi! :--) Löysin alennuksesta ihanan korun, jota olen käynyt katsomassa jo muutamaan otteeseen. Nyt vain oli hyvä (teko)syy ostaa se viimein, kun hintaa oli pudotettu puolella!


Perjantaina en ollut koulussa, kun oli muuta menoa, joten minun syyslomani alkoi jo torstaina. Loppupäivästä jäi tietysti aikaa vielä shoppailla, joten kiertelin kaupoissa ostamassa mekkoa ja löysin siinä sivussa vähän muutakin. Päätin viimein ostaa ihailemani rusetin ja GinaTricotin yhdeksän korvakoruparin paketin. Löysin siis myös ihanan mekon, mutta sen näette vasta viikon päästä lauantaina järjestämissäni Halloween juhlissa! ; )


Syyslomaviikkoa juhlistaen voin todellakin sanoa sen tulevan tarpeeseen, koska ensiviikolla pitäisi...

1) valmistella juhlia; leipoa, siivota, hankkia koristeita, ... ♥
2) tehdä äidinkielen työtä Layla-kirjasta.
3) käydä _TORSTAINA_ Annan luona katsomassa kauhuelokuvia ja pitämässä porukalla hauskaa ~ odotan jo innolla! :--------)

Mutta nyt eikai tässä enää muuta, joten palaan tänne viimeistään viikon kuluttua taas kirjoittelemaan! ♥

5 kommenttia:

  1. onko muuten sinne sun juhliin pukukoodia? :DD ja onko toi typo vai apua torstaiksi ainaki sovittiin että tulisitte meille :)

    VastaaPoista
  2. Sä oot tartuttanu muhun jonkun shoppailuinnon :D Mäkin oon ostellu tällä viikolla melkein joka päivä jotain muka hyödyllistä;tänäänkin tarttu mukaan tunika,henkareita,taulunkehykset yms. Ja mikä hauskinta,mä kuolasin tota samaista valkopilkullista rusettia tänään,mutt en voinu ostaa kun en saa mitään tollasia pysyyn hiuksissani :D

    VastaaPoista
  3. ikävä mussu♥ (vaikka eihän siitä oo kauaa ku nähtii)

    VastaaPoista
  4. Suloisia kisuja.♥ Olet söpö noissa kuvissa.:3

    VastaaPoista
  5. taisuke: Eip ole, mutta saahan sinne aina jotain jännää keksiä! :--) HAHAHA! VOI VITSI, tää on taas tätä, torstaina siis nähdään - hyvä kun tajusin nyt.. XDD

    Se_perinteinen: Hahaha, shoppailu on kivaa. >: D Ja ainahan kaikki, mitä tulee ostettua on tarpeellista (ainakin leikisti..)!

    Karpo: Sama täällä! w_w Meinasin tänäänkin ehdottaa, että lähtisit seuraksi Lanttilaan, mutta...

    fashion fan: Niimpä, ne oli maailman suloisimpia ilmestyksiä! ♥ Kiitos! :--)

    VastaaPoista