maanantai 1. elokuuta 2011

You take a pill, wonder if it will fix you

Hellou ja heipodei! :----) Viimepäivät ovat olleet todella mukavia ja siinä määrin kiireisiä, etten ole ehtinyt edes odottaa maanantaita (jota myönnän niin suuresti rakastavani). Seuraavalle viikolle onkin luvassa vielä enemmän kiirettä, tekemistä on oikeastaan jo ihan jokaiselle päivälle, joten hm.... Mutta tässä siis yksi suurin syy tämän hetkisiin fiiliksiin:


KARPO MUUTTI EILEN TAKAISIN LAHTEEN!  Meidän kaukorakkaus-ystävyyttä ei kulunutkaan, kuin sellaiset viisi vuotta, jolloin Karpo asui yli kolmen tunnin ajomatkan päässä Turussa. Aluksi tuntui hirveän omituiselta, kun ei enää voinutkaan nähdä aina koulun jälkeen, mutta nyt taas tuntuu ihan nurinkuriselta! Vähän niin kuin näin: Karpo: ''Hei, nähdäänkö tunnin päästä teillä?'' Meme: ''Ai, oletko sä jo tulossa bussilla sieltä Turusta?''. Ette arvaakaan, miten hienolta tuntui tänäänkin vaan hetken mielijohteesta sopia tapaaminen kaupalle! Niin hienoa, niin outoa, niin mahtavaa ~ ei riitä sanoja kuvailemaan tätä fiilistä! 8--------D


Eilen lähdin käymään Party Liten esittelykutsuilla, jonne meidät oli kutsuttu. Siellä myytiin siis kynttilöitä ja kaikkea sellaista koristeluun liittyvää keramiikkaa ~ joka oli tietysti vähän kallista tällaisen opiskelijan kukkarolle. Äiti toimi kuitenkin maksumiehenä ja sain valita itselleni listasta kahden tuoksuisia kynttilöitä (kirsikkaa ja marjasekoitusta) ja sellaisen hienon kissakynttilänjalan. :-D Lähtiessämme saatiin lahjaksi vielä kaksi tuoksuvaa tuikkua, joista toista olenkin poltellut tässä ahkerasti. Se tuoksuu mangolta ja appelsiinilta ja on oikeasti aika ihana. :'') ♥


Vuokrattiin eilen elokuva, jonka sitten katsoin illalla. Voin sanoa, että tässä on kummallisin elokuva vähään aikaan! Eriskummallinen elokuva, jolla on sitäkin eriskummallisempi loppu! Juoni on siis, että viisi poikkeuksellisen kaunista tyttöä elää ylisuojattua elämää vanhempiensa hienossa talossa. Kaikki sujuu melko normaalisti, kunnes perheen 13-vuotias nuorimmainen tappaa itsensä, minkä jälkeen kuolemasta muodostuu kiehtova peli heille kaikille. Elokuva oli hyvä ja voisin katsoa sen uudestaan, mutta ei tämä nyt lemppareiden listalle pääse kuitenkaan. :-)


Öö, ja yhtenä päivänä tuli jopa käytyä Subwayssakin. Sinä samaisena päivänä (olisikohan se ollut tiistai?) kierreltiin muutamia kirpputoreja, joilta löysin mm. yhden valkoisen mekon ja lehtiä. :-)

Tällä viikolla onkin tullut käytyä ahkerasti kirpputoreilla: jopa kolmena päivänä ja kolmella eri kirpparilla vieläpä! Lanttilasta löysin kahdella eurolla mustan topin, jossa lukee Olet kaunis ja takana joku ihme Tyyne Raunio. Se oli niitä uusia printtipaitoja... Aluksi ajattelin rajata pois naaman, koska ilme on kuin kuolleella kalalla, mutta sitten päätinkin hehkuttaa, että jaksoin viimein panostaa taas tekoripsien verran. Ne muuttaa ulkonäköä huimasti! : o ..mutta toisaalta ovat myös melko epämukavat silmissä..


Huomenna tapaan Hillan kaupungilla (ja kuinkahan kauan siitä viime kerrasta onkaan vierähtänyt O_O) ja olisi tarkoitus ostaa joku uusi vaate kouluun, koulutarvikkeita jne. Mutta eipä tässä kai muuta, joten heippahei! 8))

10 kommenttia:

  1. Näin kaverina kyselen, että syötkös ihan varmasti säännöllisesti nykyään, kun näytät vieläkin liian luiselta? Haleja <33 Kiva kun oot saanu kaveris lähemmäksi, musta tuntuu että kaikki vaan muuttaa pois Porista ja olen pian aivan yksin.

    VastaaPoista
  2. Leena: No, ei tuossa kai kauheasti kehumista ole.. Minun syömisessä siis. : /
    Kuulemma jossain iässä (siinä kahdenkympin puolella) kaikki kaverit alkaa muuttamaan pois, mutta nyt on ihanaa, kun on paras ystävä lähellä. :--) Toivottavasti ei ihan kaikki lähde - tai sinun on pian muutettava niiden perään!

    VastaaPoista
  3. hyrrrr. katoin kans ton leffan joku aika sitten. ja tuli melkosen paha olo sen(kin) jälkeen. yleensä kyl tulee jonkun narkkisleffojen jälkeen, mut tuli kyllä tuonkin.

    kiva kun muutti karpo takasin lahteen. on ainakin lähellä. se on niiiin ihanaa, kun on kaveri lähellä. tää kauko kaverisuus on välillä tosi surullista, kun ei nää toista tosta vaan. :(

    äääh. ahdistaa. tuo sun laihuus! oon tässä miettinyt, että pitäs laittaa tauolle sun bloginluku, kun tuo sun luurankomaisuus ahdistaamua liikaa. :( mutta kun ei sit kumminkaan juttujen takii tahtois. en oikeen tiiä mikä olis paras ratkaisu. mun täytyy miettii...

    VastaaPoista
  4. Evu: Paha olo elokuvan jälkeen? :O Minulla on varmaan vähän ''synkkä'' leffamaku, kun tulin tämän jälkeen juuri hyvälle mielelle. :''D
    Niin, kyllähän siihen tavallaan tottuu, ettei toista näe joka päivä (tai joka viikko, tai kuukausi...), mutta ei silti ikinä kokonaan. Nyt olen siis enemmän, kuin onnellinen, kun Karpo on täällä minun luonani. :'')
    Tuntuu pahalta, kun aiheuttaa toiselle pahaa mieltä ja ahdistusta pelkällä ulkonäöllään.. Mutta ehkä se johtuu siitä, etten näe itseäni mitenkään huomattavan laihana (mutta tiedostan silti olevani laiha) - en minä kovin terveeltä näytä, mutta.. Toivon todella, että voisit lukea blogiani ilman ahdistusta ajatellen, että keho on vain osa minua. En itse laita näitä kuvia missään laihuuden esittely/inspirointi/ahdistus -tarkoituksessa, vaan lähinnä kuvina minusta itsestäni.. Tai siis, että ajattelen mielummin, että näyttävätpäs meikkini/silmäni/tms kivoilta...

    sssa: Kiitos. :')

    VastaaPoista
  5. mä tiedän, ettet sä laita kuvii siks, koska olet niissä laiha! mutta siis vaan ahdistaa ylipäätään kun olet niin laiha. ahdistaisi, vaikka olisi ketä, jos olisi noin laiha. älä siis ota todellakaan henkilökohtaisesti.
    mäkin toivoisin, että voisin lukee ilman ahdistusta. en ole kyllä vielä päättänyt mitä oikeen teen.
    tai sitten tulen vaan harvemmin lukemaan ja luen useemman tekstin kerralla :)

    VastaaPoista
  6. Haha pitäiskö niitä kuvia sitten olla laittamatta sen takia kun sattuu olemaan laiha?! XDD

    VastaaPoista
  7. Evu: Joo, kyllä minä sen ymmärrän, mutta halusin silti vielä selventää asian minun näkökannaltani.. :') Toivottavasti pystyisit silti lukemaan! Tai no eihän se tietenkään sitten kannata, jos kamalasti ahdistaa, koska se ei ole tarkoituksen mukaista! :'))

    Leena: Niin no, sehän siinä juuri on, kun suurin osa on juuri sitä mieltä.. : /

    VastaaPoista
  8. ei! mä en oo sanonut, että ei saa laittaa kuvia, olen puhunut PELKÄSTÄÄN ITSESTÄNI, ja sen, että ehkä MUN pitäisi LOPETTAA/VÄHENTÄÄ lukemisa, koska ne ahdistaa MUA. en oo missään vaiheessa sanonut, että mervin pitää vähentää kuvia, tai olla laittamatta. ei, muahan ne ahdistaa. ja vain siski, että ne on niin laihoja.

    miks kaikki aina luulee, et syytän tai kiellän muita.. :(

    VastaaPoista
  9. Evu: Älä pieni huoli, minä ymmärsin kyllä hyvin, mitä sinä tarkoitit! Älä yhtään huoli, sillä tuo edellinen kommentti oli varmasti yleisellä tasolla! Kannattaa pitää taukoa, jos lukeminen ei tunnu hyvältä, en todellakaan loukkaannu siitä tai mitään. ♥

    VastaaPoista