sunnuntai 21. elokuuta 2011

Viikonlopun ja sunnuntain (sisällötöntä) sisältöä

Heipä hei! Ihana päivän piristys huomata, että tänne on taas ilmestynyt hurjat kuusi uutta lukijaa viikonlopun aikana! ♥ Nyt on sitten ylitetty luvattu 120:n lukijan raja, joten nyt saisi vielä esittää niitä juhlapostausideoita! Eli minkä takia luet blogiani, mikä kiinnostaa, mikä puolestaan ei ja mitä haluaisit lisää? TÄMÄ ON TEIDÄN PUHEENVUORONNE ~ JOTEN TOIVOKAA IHMEESSÄ! ♥♥ ;---)


Huhuhu, on aina kiva huomata, ettei ole postausta edeltävinä päivinä muistanut räpsiä, kuin pari hassua kuvaa! -_____-' Tällä kertaa olen ollut jopa niin ahkera, että sain nämä kolme tässä olevaa ja yhden mummon kehottamana otetun - pihlajanmarjapuun oksan.. No oli miten oli. ;D Viikonloppu on mennyt aivan hirvittävän nopeasti! Perjantaina poikkesin kaupungin, mielestäni vähän huonommalla, kirpparilla Cetorilla, minkä jälkeen matka jatkui kohti kotia ja myöhemmin illalla vielä ruokakauppaan. Illalla veljellä oli taas jonkinasteiset bileet käynnissä, mistä jo ehdin hermostuneena muutamat itkutkin tirauttaa, mutta loppujen lopuksi siitä tuli ihan mukava ilta (kun evakoiduttiin lopulla porukalla minun huoneeseen katsomaan minitelkkua). ♥


Cetorin valikoima oli tällä kertaa yllättävän hyvä ja jouduin nielemään aikaisemmat kommenttini paikasta. Aikaisemmin viikolla ostin Spiritstoresta siis kyseisen topin (19 e -< 5 e) ja perjantaina Cetorista tarttui matkaan Apulanta-koru kahdella ja niittifarkut kolmella eurolla.  

Nyt tässä luovuudenpuuskissani lue: postauksen kuvapuutteen tuskissa eksyin katsomaan vanhoja kuvia, joista päädyin taas vanhaan, mieltä arveluttavaan aiheeseen ~ hiustyyleihin. Sanokaahan, mistä näistä pidätte eniten? ; ) 


Joskus vuonna sata minulla oli puolisiili ja mustanruskea raita otsiksissa. Näissä oli mielestäni ''sopivasti asennetta'' ~ ja pakko myöntää, että nämä lukeutuvat suosikkeihini vieläkin! Olen monta kertaa miettinyt, että leikkaisin toiselle puolelle siilin tai irokeesin, mutta kasvatusurakka ei siitä mitenkään erityisesti kiittelisi. Lisäksi tahtoisin jotain toista väriä päähän punaisen lisäksi, mutta...


Kakkostyyli oli myös ihan kiva, sillä pidin etuhiusten kirjavuudesta. Meneillään oli kuitenkin jonkinasteinen kasvatuspituus, joten mitään kivaa muotoa niissä ei ollut..


Viihdyin suunnilleen vuoden tai puolitoista vaaleissa hiuksissa, joihin miksailin erilaisia variaatioita sinisillä, pinkeillä, violeteilla tai ihan vain ruskeilla raidoilla. Tykkäsin näistäkin aika paljon, mutta jossain välissä oli taas pakko päästä palaamaan punaiseen...


...ja myönnettäköön, että olen viihtynyt näissä parhaiten, vaikka punaisen värin kestäminen haalistumatta onkin joskus puuduttavaa ja haasteellista. :--)

Mutta joo, tämä taas tästä fiksusta postauksesta, sillä pitää taas pian kiiruhtaa tapaamaan Karpoa. ♥ Joten toivon hyvää viikonalkua teille ja ilahduttakaa nyt minua ihmeessä niillä postausideoilla! 8))

12 kommenttia:

  1. Aww mä rakastuin tohon sun blondiin tukkaan ! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Minusta on hankala keskittyä hiusttyyleihin, kun näytät viimeisessä niin riutuneelta ja surulliselta (huom. en sano, että anoreksian täytyy näkyä päälle).. Pidän sun blogista, mutta mietin aina ootko oikeasti niin iloinen, kuin postauksesi sanoo. Puhumattakaan niistä leivonnaisista, joita minäkin mielelläni teen mutten ikinä syö. Olen iloinen että päivität usein, sillä tiedän sun olevan yhä elossa. :<

    Aside from that, mäkin tykkäsin eniten tosta sun pitkästä blondista, siniset ja shokkivärit on liian ernuja omaan makuuni. Postaustoiveena ehdotan sun tulevaisuuden suunnitelmia (työ/koti/rakkaus/sairaus)? Ja olisiko sulla suosikki taiteilijaa tai muuten inspiroivia henkilöitä? Ei välttämättä idoleita, mutta jos jotain kertoisit niin lukisin. :>

    VastaaPoista
  3. Miksi te ihmiset tulette tänne kertomaan ja ruikuttamaan siitä, kuinka riutuneelta tämä bloggaaja teidän mielestänne näyttää?
    Luuletteko hänen bloggaavan ja laittavansa tänne kuviaan siksi, että saa joka päivä kuulla kuinka riutuneelta hän näyttää tänäänkin tai että saa kuulla kysymyksen "syötkö sä" päivästä toiseen?
    Uskon että tämä bloggaaja tahtoo, että ihmiset vastaavat hänen kysymyksiinsä ja huomioivat sen mitä postauksessa kuuluu. Kuten muoti,leivonnaiset,tukka,taide,meikit yms.
    Älkää tulko tänne joka postaukseen etsimään sitä teidän mielestänne "piiloutunutta alakuloa", kun sellaista ei ole !

    -Huomauttaa erittäin kummastuksesta ärsyyntynyt tämän bloggaajan bestis. Kiitos.

    VastaaPoista
  4. karpo u got the attitude !

    mä tykkään tosta blondista misson sinistä, houkuttelis itellekkin ;__; !

    VastaaPoista
  5. Itse kans tota pitkää blondia tai punasta ihailen. Johtuneeko siitä, että himoitsen itselleni pitkiä hiuksia. Mutta pitkät sopii sulle parhaiten vaikka nätti lyhyilläkin. Kafia komppaan siinä, et postaus tulevaisuuden suunnitelmista olisi mielenkiintoinen. :) Ootko suunnitellut esim meikkitaiteilijan/kampaajan/stylistin/pukuompelijan ammatteja, sopisi sulle varmaan mainiosti :) Tyksin blogias paljon!

    VastaaPoista
  6. tekisitkö videopostauksen? :')

    VastaaPoista
  7. agenttipaska.: Kiitos, se on kyllä ihan toinen suosikkini. :--D

    Kafi: Hm, kyllähän minä olen sairas ja tiedän sen näkyvän päälle, mutta voin ihan hyvin. Tietysti syöminen tuottaa ongelmia ja olen myös surullinen välillä, enkä väitä muuta. Ymmärrän huolesi, mutta kyllä minä olen täällä ihan hengissä ja suhteellisen hyvissä sielunvoimissa. + syön leivoksiani toisinaan myös itse. :') ♥
    Kiitos. 8) Tykkään itsekin ehkä enemmän ilman tuota väriraitaa, mutta yksi väri tuntuu aina vähän pliisulta meikäläiselle. ♥
    Hyvä idea, voisin siis sitä lähteä jossain välissä toteuttelemaan!

    Karpo: Rakas ♥

    APPLEJACK: :---) Sininen oli kyllä kiva, mutta haalistuu niin pihkuran nopeasti..... BTW, katselen noita koulupäiviä ja ehrottelen taas pian, milloin voitaisiin nähdä! 8)

    Sofiia: Hih, niimpä se taitaa aina olla, että pitkää haluaa, kun on lyhyet ja lyhyttä sitten, kun on pitkät. Vai mitä luulet? :'') Kiitos. ♥
    Joo, sitä taidan lähteä sitten toteuttelemaan!

    satua: Tahtoisin kyllä tehdä, mutta en saa lainkaan videoita ladatuksi tänne. : <

    VastaaPoista
  8. Sori, Karpo, mutten pahoittele kommenttiani. Huolen esittäminen ei ole ruikuttelua, enkä missään kohtaa ole sättinyt Atsumea huomionkerääjäksi. ;> Jollen tietäisi miten helvetin "hyvissä" sielunvoimissa ja onnen kukkuloilla voisi olla kuolemansairauden kanssa niin en avaisi suutani. Tarkoitukseni ei ole kuitenkaan kinailla, mutta varmaan sen jo tajusitkin.

    Kiitos Atsumelle että otit itse kommenttini kuin tarkoitin. ♥ Take care.

    VastaaPoista
  9. Ihan älyttömän hienot noi blondit missä on sinistä! Ehdottomat rakkaushiukset ♥ Muistan kuinka riutuneelta näytit sillon 09 jouluna kun oltiin samaan aikaan päksissä, niin näytät nyt niin paljon terveemmältä! Ihana nähdä ihmisiä jotka uskaltaa rauhassa olla erilaisia ja kauniita omana itsenään, sä todellakin olet järkyttävän kaunis ja ansaitset hyvän itsetunnon! Tsemppiä lukioon :)

    VastaaPoista
  10. Linda: Kiitos ;'') Joo, silloin meni tosiaan aika huonosti.. Mutta en tiedä siitä kokoerosta lopulta kuitenkaan. D:

    VastaaPoista
  11. Kafi: Karpon suuntaan sanoisin niin, että pointti oli enemmänkin siinä, miltä minusta tuntuu, kun en saa juuri muuta palautetta kuin tuota laihuudesta tulevaa. Meillä on usein keskustelua siitä, miten pahalta tuntuu tulla kohdelluksi pelkkänä anoreksiana. Tarkoitan tällä sitä, miten ihmiset minulle puhuvat ja kuinka he kohtelevat. On kuitenkin aika kamalaa, kun saa aina kommentteja pelkästään siitä, kuinka tekee kuolemaa tms, jos esittelee vaikka uusia ostoksia tai jotain muuta yhtä ''kauas menevää''. : /

    VastaaPoista
  12. Kafi: Atsu tuossa ylempänä jo kertoikin siis mitä tarkoitin. Enkä tarkoittanut siis missään nimessä vain sinua, vaan yleisesti niitä kaikkia joilta parasystäväni saa vain ulkonäöllisesti kamalaa palautetta. Nimenomaan, kohdeltuna vain "anoreksiana". Ja yleisesti halusin tulla siitä sanomaan, en vain sinun kommenttisi takia :-)

    btw, kiitos Atsu selventämisestä, kun itse en ollut sitä tullut aiemmin tekemään.

    VastaaPoista