torstai 18. elokuuta 2011

''Luottamuksen rakentaminen vei perheeltä vuosia, vieras tuhosi sen hetkessä''

Hei! Nyt olisi lupa toivoa 120 lukijan juhlapostausta ~ aihe on melko vapaa, joten rohkeasti vaan ehdottelemaan! :''D Joskin blogin pitäminen on joutunut väkisinkin vähän taka-alalle lukion neljään asti kestävien päivien (ja niiden jälkeisten jutteluaikojen) jälkeen.. Opiskelu ja kavereiden kanssa hengaaminen on kyllä kivaa, mutta valehtelematta voimia vievää ~ välillä tuntuu, että voisi lysähtää heti kotiin päästyä lämpimän peiton alle nukkumaan! No, onneksi huomenna on jo perjantai ja pääsee taas viikonlopuksi latailemaan akkuja! ♥


Huhhuh, kyllä huomaa, että ensimmäiset viikon kuvat ovat peräti sunnuntailta... Mutta ei anneta sen häiritä! Makko-herra sattui mainitsemaan, että olisi lähdössä illalla Kino Iirikseen katsomaan jotain elokuvaa. Ja kun sitten sain kuulla, että kyseessä oli kehuttu Trust, ei minua tarvinnut pahemmin suostutella! Trustin juoni on siis kutakuinkin siinä, että 14-vuotias tyttö tutustuu netissä ''ikäiseensä'' poikaan, johon rakastuu. Pian kuitenkin selviää, ettei kyseessä suinkaan ole näin nuori henkilö.. Mutkien kautta reilusti yli 30-vuotias mies raiskaa tytön ja edessä on koko perheen raskas matka kohti toipumista. Elokuvan jälkeen lähdimme vakavina jatkamaan iltaamme eri osoitteisiin. ''Veti hiljaiseksi'', oli kommentti, jolla kuvailin tuntemuksiani useaan otteeseen. Kyseessä ei ehkä ollut mikään suuren sensaation elokuva, mutta ehdottomasti suosittelemisen arvoinen!


Sain kuin sainkin viimein itseäni niskasta kiinni ja viimeistelin toisen lupaamani taulun. Mahdatteko tunnistaa, kuka nainen on kyseessä? ; ) Inspiraationa hänen maalaamiseen toimi oikeastaan lähinnä nuo ihanat, kuolattavan kadehdittavat hiukset... ♥


Kouluaamut ovat todella vieneet viimeisetkin innot ulkonäköön panostamiseen, joten olen muutamana päivänä turvautunut nopeaan sipulikampaukseen nutturaan. Ja mitäpä sitä suotta panostamaan, kun matkalla kuitenkin sataa ainakin toiseen suuntaan, ja kotona joutuu jo suoristelemaan hiuksia uudelleen! Kynsiin olen tällä hetkellä melko tyytyväinen (vaikka kuva onkin hirveä), koska olen ensimmäistä kertaa uskaltautunut kokeilemaan tuota neliskulmaista mallia. Aikaisemmin paasasin Hillalle ihan tuohtuneena, että sellaisia kynsiä en kyllä mitenkään ymmärrä! XDD Mitäs tykkäätte?


Ostolakon haastavuuden päihittämiin ostoksiin:


Aikaisemmin käytiin siis siellä Party Liten kutsuilla, joista tilattiin mm. kirsikan ja muiden marjojen tuoksuisia kynttilöitä. Lisäksi ostettiin keramiikkainen kissa-alusta kynttilöille, vaikka se olikin vähän hassu ja melko kallis.. Mutta pakko kai se on myöntää, että juuri tällainen koriste sopii meille paremmin, kuin esim. muovikukkaset tai normaalit kynttilänaluset! ;--D


Ja joo, taatusti eläintestattuja ja vähän vähemmän tarpeellisia kookoksen tuoksuisia ihonhoitotuotteita oli vain kerrassaan mahdoton vastustaa! Olen kuolannut näitä ehkä joulusta asti, enkä lopulta voinut enää mitään.. Kymmenen euron settiin kuului siis vartalorasva, suihkusaippua ja huulikiilto. 


Edellinen graffitikynsilakkani (Depend) kuivahti purkkiin hämmentäväksi hiilimollukaksi vain kahden käyttökerran jälkeen, mutta kahmaisin eilen kaupasta mukaan hetken mielijohteesta uuden toisen merkkisen.. Toivottavasti tälle tulisi enemmän, kuin kaksi käyttökertaa! 8)


Ja joo, tänään teki mieli pukea päälle iso, paksu ja NIIN lämmin huppari, vaikka en yleensä huppareista tykkääkään. Matkalla kouluun kyllä kastuin hieman, eikä lopputulos enää ollutkaan ihan niin mukava ja lämmin. : //


Eilen ehdin kotiin vasta puoli seitsemän aikoihin ja rupesin leipomaan kakkua. Siinä samassa tein vielä läksyt ja lopulta uuvahdin television ääreen yhdeksän jälkeen. Siinä kävi kyllä mielessä, että mihin ihmeeseen kaikki aika kuluu.. X DD Tänään olin sentään onneksi kotona jo ennen viittä!

PS. Miksi aamuisin, väsyneenä ja viluisena on pakko lähteä polkemaan kouluun, eikä päivää voi kuluttaa vaikkapa näin...?



Mutta joo, ei tässä nyt kai muuta. Viikonloppua odotan enemmän, kuin innoissani ja kävin jo tänään ostamassa vähän karkkia Makuunista huomista varten! ♥♥ Ehdotelkaa ihmeessä niitä ideoita juhlapostaukseen... ; DD

6 kommenttia:

  1. voimia koulun kanssa <3
    muistan myös nuo kahdensantunnin tappopäivät ekana vuonna. kannattaa oikeasti miettiä, mihin aineisiin panostaa ja mihin ei, mitkä kiinnostavat ja mitkä eivät. koska muuten sitä on aivan puhki. kaikessa ei tarvitse olla paras. itse suoritin ekan vuoden niin, että lopulta sairastelin vain jatkuvasti. :/ älä tee samaa virhettä kuin minä.
    nyt kun olen abi (ja tänään esim. koulua klo 15-16) voi huokaista helpotuksesta pitkien päivien suhteen. jos ottaa ykkösvuonna paljon kursseja, seuraavat vuodet ovat paaljon helpompia.

    mukavaa viikonloppua, rentoudu <3 ! (:

    VastaaPoista
  2. Vähä hieno maalaus ;o Osaispa ittekki maalata...

    VastaaPoista
  3. Oi todella hieno tuo maalaus! Mulla on pitkän aikaa muhinut päässä ihan pienenpieni postaustoive. Tykkään ihan hurjasti sun hiuksista ja kampauksista, ja koska musta on oikeasti todella mielenkiintoista nähdä, että kuinka mikäkin tehdään, niin haluaisin toivoa jonkinlaista hiuspostausta! Tyyliin lempparikampaukset tai jotain muuta vastaavaa. ♥

    Okei, ehkä tuo ei kyllä ihan juhlapostaukseen kovin hyvä idea ole, mutta ihan muuten vaan jos ei ole ideoita. :D

    Tsemppiä lukioon myös täältä abirintaman puolelta! Alku on aina vaikeaa, mutta kyllä se siitä alkaa helpottua. :) Komppaan Immortalia, kannattaa kyllä ehdottomasti hajautella kursseja mikäli mahdollista. Mulla itselläni oli kakkosvuosi hirveää kärvistelyä, kun ei pikkulukiossa ole juurikaan mahdollisuuksia vaikuttaa omiin kursseihinsa.. Mutta no, ei se kolme vuotta niin ikuisuus kuitenkaan ole. Ei paniikkia, hyvin se menee!

    VastaaPoista
  4. Onkse Lady Gaga? XD Ny meni kuitenkin ihan metsään xD Hieno se on, oli se kuka tahansa :) Ja blogin ulkomuoto on nykyään tosi ihana<3 Ihana toi kissatuikkuteline<3

    VastaaPoista
  5. Taisin olla 121. lukija. Hello siis, ♥'llä uusi lukija, joka ihastui kadehdittavan pitkiin hiuksiisi ja sinusta huokuvaan positiivisuuteen.

    VastaaPoista
  6. Immortal: Täytyy tosiaan muistaa myös rentoutua ja olen ihan päättänyt ottaa tavaksi hokea itselleni, että välillä saa myös päästää itsensä helpommalla, eikä epäonnistumisiin kuole. Toistaiseksi on toiminut hyvin, eikä ole vielä minkäänlaista koulustressiä. :'') Eivät nuo päivät ole niin kauhean pitkiltä tuntuneet kuitenkaan, kun on paljon mieluisia aineita (kuvistakin 1-2 tuntia joka päivä)..
    Ja joo, sitä myös olen vähän suunnitellut, että saisin sitten viimeisenä vuotena ottaa rennommin ja keskittyä YO-kokeisiin. 8)

    ~Suski~: Hihihi, kiitos :--) Täytyy kyllä vielä kehittyä, koska värien käyttö yms on vähän välttävää. : // Kyllä sinäkin osaat varmasti maalata, mitä olen piirroksiasikin nähnyt!

    Winter Wonderland: Kiitos! ♥ Kuulostaa hyvältä idealta, mutta täytyy miettiä vielä, pystynkö sitä toteuttamaan, kun on pieniä teknisiä ongelmia siinä. Mm. että miten toteutan sen ilman videotoimintoja ja missä tiloissa.. Mutta pistän korvan taakse. :--)
    Hih, kyllä se lukio on ihan mukavalta tuntunut, eikä ole mitään alkuväsymystäkään ilmassa. 8) Niin joo, se on kyllä niin tärkeää, että pystyisi järkeilemään nuo kurssit niin, ettei tule ihan hirveitä kärvistelyjaksoja ja sitten taas täysin luppoaikaa.. Kyllä tuosta kolmesta vuodesta selviää, kun yläasteen neljäkin meni melko nopeasti (loppujenlopuksi). :')

    Leena: Joo, onhan se! XD Kiitos molemmista. ♥ Tykkään siitä itsekin kovin, vaikka jonkun mielestä se saattaa olla hieman pöhkökin..

    Eris: Hih, mistä teitä yhtäkiä tulikin sellaiset kuusi lisää? 8)) Toivottavasti viihdyt blogin parissa! Kiitos, ihana ♥

    VastaaPoista