torstai 28. lokakuuta 2010

Kiltin tytön syndrooma

Näin lomalla olen huomannut, ettei ole mitään kerrottavaa. En ole tehnyt mitään erityistä, vain näitä ihan normaaleja asioita.
Luin Sofi Oksasen kirjan loppuun, nyt aloittelen uutta kirjaa.
Kiertelin kirpparit, enkä löytänyt mitään. Kirjoitin ja urheilin.
Jääköhän tästä lomasta mitään käteen? Olen ainakin ajatellut, miettinyt pääni puhki. Ja sitten toisaalta yrittänyt hukuttaa ajatukset musiikin alle.. Olen kuunnellut kaikki levyt läpi. Nekin joita en yleensä kuuntele.

Voisin tosin kertoa yhdestä kirpputorireissusta vähän enemmän. Löysin aivan ihanan mekon, saman jota olin aikoinaan kuolannut kaupassa ja sitten katunut, kun en ollut heti ostanut ja kaikki olivat menneet. Hintakin oli vain neljä euroa! No, olihan se ehkä liian hyvää ollakseen totta, joten kassalla myyjä huomasi, ettei varashälytin irronnut. Ei sitten millään, vaikka muutkin myyjät yrittivät. Eihän sitä mekkoa sitten voitu myydä, joten poistuin paikalta pettyneenä ja jälleen kerran katuen, kun en silloin aikanaan sitä ostanut.

Eli tosiaan, ei mitään arkea ihmeellisempää.. Viikonloppuna mennään kuitenkin Ideaparkkiin ja huomiseksikin on vähän erityisempiä menoja, joten voi olla, että kirjoittelen jotain kiehtovampaa ensikerralla! ; )


                                                     ♥

2 kommenttia:

  1. Jotain kiehtovaa tulossa! äöäöäöä hienoa :D
    Hei harmi toi mekko ;((((((

    VastaaPoista
  2. Haha, että olisi sitten jotain kirjotettavaa tännekin. :--D
    Harmitti/harmittaa kyllä hirmuisesti, kun en sitä saanut!

    VastaaPoista