lauantai 2. lokakuuta 2010

Let's just stay together

Ajattelin siis nyt heti aloittaa kertomalla, mitä kaikkea kummallista ja jännittävää tänään ja eilen illalla tapahtui.. Paras ystäväni Karpo oli meillä yötä! :-) Itse asiassa toisen tärkeän ystävänkin piti tulla kyläilemään, mutta ei sitten tavoitettukaan häntä puhelimellä, kun yritettiin muutamaan otteeseen.

Eilen illalla kävin kaupassa ostamassa ruokaostokset, jotta oli jotain tarjottavaa illan vieraalle. Siinä sitten iltahämärissä (kello 19.20) laittelin tarjottavat kulhoihin ja valitsin kaapista kaikkein ihanimman Muumiastiat. Pian Karpo lopulta tuli - ette arvaa, miten pitkään olin sitä odottanut - ja juteltiin kuulumisia läpi varmaan kaksi tuntia, eikä jutuille meinannut tulla loppua ollenkaan! :-) Puolenyön jälkeen alettiin katsomaan David Lynchin elokuvaa Mulholland Drive. Lopulta mentiinkin nukkumaan vasta joskus puoli neljän aikoihin ja silloinkin vaan sen takia, että jaksettaisiin herätä seuraavana aamuna.

Seuraavana aamuna (eli tänään) lähdettiin ulos kuvailemaan vähän syksyisiä yhteiskuvia ja pidettiin hauskaa. Käytiin muutamassa puistossa ja oltiin varmaan aika koominen näky siellä lapsiperheiden (joita oli kyllä vain muutama! :o) seassa. Aika kului kuin siivillä ja vasta neljän jälkeen tultiin takaisin tänne muokkailemaan niitä kuvia.. Puoli kuuden aikoihin lähdinkin jo saattelemaan Karpoa, joka siirtyi seuraavan kaverin luo yökylään.

Päivästä voisin ainakin sanoa sen verran, että hauskaa oli ja Karpon kanssa vietetty aika on sitä kaikkein parasta! Toivottavasti nähdään taas pian, kun on jo nyt ikävä! :'-)) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti