lauantai 7. joulukuuta 2019

Vastauksia kysymyksiin

Heippa! Kiitos kaikista kysymyksistä, niiden määrä ylitti kaikki odotukseni. :-) Nyt onkin sitten vastausten vuoro.
JOULU

Kuinka tykkäät juhlia Joulua?
Perheen kanssa ehdottomasti! Aamulla keitellään riisipuuroa mantelilla, katsotaan Lumiukko ja käydään haudoilla. Illemmalla syödään jouluateria, katsellaan elokuvia ja jaetaan lahjoja. Koulupäivä menee aina lähinnä syödessä, elokuvia katsellessa ja lukiessa, yökkärit päällä tottakai. :-) 

Missä vietät joulun tänä vuonna?
Mennään aattona porukoiden luo päiväksi Tonyn kanssa, mutta tullaan yöksi kotiin, ettei kissojen tarvitse olla yksin. Joulupäivä vietetään ihan vaan kotona kahdestaan elokuvia katsellen ja suklaata mussuttaen.
LEMPPARIT

Lempivärisi?
Okra eli sinapinkeltainen on ihan ehdoton lemppari, mutta tykkään tosi paljon myös merenvihreästä ja viininpunaisesta. 

Suosikki kukkasi?
Ihan ehdottomasti päivänkakkara! 

Paras Disney-leffa?
Hmm, tämä on kyllä vaikea! Lasketaanko Marvelin ja Disneyn yhteistyössä tehdyt elokuvat? No, jos ei, niin varmaan Mulan, Pocahontas ja Peter Pan.

Mikä on tän hetken lemppari tv-sarja?
Hmm, tämä on vaikea! Meillähän ei siis ole telkkaria, mutta Netflixistä tykkään katsoa ainakin Umbrella Academya, Orphan Blackia,..

Paras kirja?
Nämä vaihtelee tosi paljon, mutta ainakin sellaiset all-time favorites -kirjat on Stephen Kingin It, Cujo, Kuulolla, Metsän jumala ja Uinu, uinu lemmikkini, Sofi Oksasen Norma ja Stalinin lehmät sekä Taru sormusten herrasta. Muita tämän hetken lemppareita löytyy aikaisemmasta postauksesta. :-)
TONY

Olette muistaakseni kihloissa T:n kanssa, oletteko suunnitelleet häitä?
Jossain vaiheessa mennään ehdottomasti naimisiin! Täytyy vaan säästää aika paljon rahaa niitä varten, joten ei varmaan ihan lähiaikoina onnistu.. 

Kumpi teistä kahdesta on romanttisempi, entä mitkä on teidän horoskoopit?
Tosi vaikea sanoa, ei kumpikaan olla erityisen romanttisia. Ei ainakaan sillä perinteisellä kynttiläillallinen kahdelle -tavalla. Olen rapu ja Tony on leijona. 

Kuka Disney-hahmo olisit? Entä Tony?
Olisin ehkä Peter Pan, Mulan tai Pocahontas. Tony ei kuulemma katso tarpeeksi Disney-elokuvia, että osaisi vastata tähän. :-D

Millainen sinun ja Tonyn suhde on nyt, verrattuna alkutaipaleeseen? Mikä on muuttunut, mikä on pysynyt?
Moni asia on oikeastaan ihan ennallaan, mitä nyt ei tarvitse enää ikävöidä toista eri osoitteiden takia. :-) Toisin sanoen mukaan on astunut arki, mutta se on ollut vain ja ainoastaan hyvä asia! Jos jokin on jäänyt, niin ehkä epävarmuus, sillä nykyään uskallan olla juuri niin sekopäinen oma itseni, kuin haluan. :-D

UNELMAT

Mikä olisi sun unelmatyö?
Haluaisin perustaa muotoilukahvilan, missä olisi myynnissä ekologisia pakkauksia, kangaskasseja ym. itse suunniteltua. Kahvilan tarjoilut olisi tietysti vegaanisia. Toisaalta myös ihan freelancerin ja kirjailijan työt kiinnostaisi. 

Mihin haluaisit matkustaa? 
Ihan ehdottomasti Thaimaaseen! ❤️ Ollaan suunniteltu, että mentäisiin sinne häämatkalla. 

Millainen on sun unelmien tatska?
Ainakin seuraava unelmatatuointi liittyy kissoihin! ❤️ On ihan kamala tatuointikuume, mutta ei rahaa..

Mistä haaveilet?
Ainakin, että valmistuisin Muotsikasta. Aloitan alkuvuodesta harjoittelun tosi kivan oloisessa muotoilutoimistossa, minkä jälkeen koulun pitäisi hyvin pitkälti olla taputeltuna. Okei, on tässä vielä yksi iso projekti hoidettavana ennen joulua.. Sen lisäksi, että olisin parantunut anoreksiasta niin hyvin, kuin se ylipäätänsä on mahdollista. Nyt olen jo pitkällä, mutta onhan tässä vielä hommaa jäljellä. Maratonin juoksemisesta, uuden harrastuksen aloittamisesta, ruotsin, englannin ja thain hallitsemisesta, reissaamisesta, onnistuneesta joulusta,..

Mikä on asia, jonka haluaisit joskus tehdä, mutta et ole vielä uskaltanut?
Haluaisin joskus ihan ehdottomasti rastat, mutta se pelottaa. Toisaalta haluaisin myös hypätä benjihypyn ja riippuliitää. Haluaisin julkaista tarinan/kirjan, sillä vaikka rakastan kirjoittamista ja koen sen olevan yksi vahvuuksistani, olen siitä todella epävarma.
SEKALAISTA

Millaista elo uudessa kodissa on ollut? 
Asiat ovat lähteneet sujumaan tosi hyvin! ❤️ Naapurit ovat suurimmaksi osaksi tosi mukavia ja arki pyörii Tonyn kanssa vaivatta. Tänne on jo muotoutunut ihan omat rutiinit ja koti tuntuu kodilta. Raha-asiat tuottavat tottakai stressiä, mutta onneksi varat riittävät sentään hyvin ruokaan ja muuhun pakolliseen. :-) 
Mitkä asiat yllättivät omilleen muutossa/uudessa elämäntilanteessa vai yllättivätkö mitkään asiat?
Oikeastaan asioiden helppous on yllättänyt! Olen stressannut niitä niin paljon, että ne olikin sitten oikeasti paljon helpompia. 

Syötkö koskaan karkkia/tykkäätkö karkista?
Olen tosi nirso karkkien suhteen, enkä niitä kovin usein syö. Tykkään tällä hetkellä oikeastaan vaan yhdestä vegaanisesta hedelmäkarkista. 

Mitä karkkeja valitsisit irtokarkkihyllystä?
Ennen valitsin aina suklaita, mutta niitä ei vegaanisena juuri löydy :-( Mutta varmaan ainakin niitä kirpeitä cola- ja melonikalloja! 

Pelaatko mitään pelejä tietokoneella tai puhelimella?
Pelaan koneella joskus harvoin Sims 3. ja 4. -pelejä, ja kännykällä Candy Crush Sagaa. 

Kirjoitatko päiväkirjaa tai jotain vastaavaa?
Kirjoitan joo, tosin aika satunnaisesti. Olen pitänyt päiväkirjaa lähes tauotta 7-vuotiaasta lähtien. 

Ootko harkinnut omaa kanavaa youtubeen? Seuraisin mielellään :)
Olen harkinnut, mutta jotenkin se jännittää tosi paljon. Siellä kuitenkin kaikki voivat nähdä videot.. Toisaalta niin voivat blogissakin. :-D Eli voi hyvinkin olla, että jossain vaiheessa teen kanavan Youtubeen. 

Jos sulla olisi rajattomasti rahaa, miten käyttäisit/mitä kaikkea hankkisit tai tekisit?
Hankkisin neljännen kissan, omistusasunnon, tatuoinnin, uuden auton vanhemmille, jooga-/salikortin ja lisää huulipunia. Kävisin Thaimaassa ja hieronnassa. 

Seuraatko tv-sarjoja?
Aika vähän. Meillä ei ole telkkaria ollenkaan, joten viimeksi sitä on tullut katseltua joskus keväällä muistaakseni. Sarjoja ja Netflixiä kuitenkin tulee katsottua usein.

Millaisia ominaisuuksia arvostat eniten ihmisissä?
Arvostan lojaaliutta, rehellisyyttä, kiltteyttä ja aika monia sen kaltaisia ominaisuuksia. Myös se, että toinen haluaa välillä pohtia syvällisiä, on tosi iso plussa. 

Jos saisit valita kolme kieltä joita oppisit puhumaan täydellisesti sormia napsauttamalla, mitkä valitsisit?
Oi, ihana kysymys. ❤️ Ehdottomasti thaita ja englantia, ja niiden lisäksi varmaan ruotsia. 

Kenet tutuistasi valitsisit...
a) mukaasi autiolle saarelle viikoksi: isän, koska voitaisiin viettää suurin osa ajasta lintuja bongaillen (jos niitä löytyy autiolta saarelta) ja lukien (sillä oletuksella, että saadaan kirjoja mukaan). 
b) mukaasi paratiisisaarelle viikoksi: Makon, koska siitä tulisi varmasti hyvin ratkiriemukas reissu! 
c) suunnittelemaan hääjuhlasi: hmm, ehkä äidin, vaikka se saattaisi kyllä olla suuri virhe, koska meillä on niin erilainen maku. 
d) sisustamaan kämppäsi: Karoliinan ehdottomasti! Karoliinalla on niin hyvä silmä sisustuksen suhteen. 
e) urheiluvalmentajaksesi: Sannin, koska Sannin kanssa voisi pelata sulkapalloa. 
f) päättämään uuden kissanpentusi nimen: Tonyn, koska meillä on molemmilla hyvin kyseenalainen maku lemmikkien nimien suhteen. :-D
(huom. yhtä henkilöä ei saa mainita kahta kertaa :))

3 kommenttia:

  1. Tää oli kiva <3 :) Mistä sun innostus Thaimaata kohtaan on muuten lähtöisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! 🥰 Katsottiin yhtä thain kielistä sarjaa ja innostuttiin sitä kautta kielestä ja kulttuurista.

      Poista