maanantai 16. joulukuuta 2019

Pikkujoulut 2019

Heippa! Pidettiin lauantaina pienet pikkujoulut ja kutsuttiin ystäviä kylään. <3 Joulu on ihan pian.. Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että aika on vaan kadonnut johonkin?
Viikonloppu oli vähän turhan kiireinen.. Perjantaina kävin auttamassa äitiä kotona (olen ollut nyt kauppa-apuna vanhemmille, kun äiti oli hetki sitten sairaalassa, eikä pysty vielä käymään kaupassa), illemmalla tein monta tuntia kouluhommia, lauantaina heräsin kuudelta tekemään niitä lisää, iltapäivästä iltaan asti juhlistettiin pikkujouluja ja sunnuntaina tein kouluhommia iltaan asti kouluhommia. Eli pieni irtiotto arkeen tuli kyllä niin tarpeeseen! En malta odottaa loman alkua..
Tottakai oltiin pukeuduttu Tonyn kanssa teeman mukaisesti. ;-) 
Aamupäivä meni tosiaan kouluhommia tehdessä, mutta ehdittiin myös käydä kaupassa ja leipoa ennen vieraiden tuloa. Päätettiin aloittaa juhlat jo hyvissä ajoin, ettei illalla tarvinnut murehtia esimerkiksi hiljaisuuden alkua.
Tarjolla oli mm. joulutorttuja, keksejä, pipareita ja sipsejä. Tietenkään juomia unohtamatta..
 
Meidän seurueeseen kuului tällä kertaa ihan vain Karoliina, Sanni, Elli ja Dooris. <3
Tietenkään Doorista, Renttua, Saagaa ja Malachaita unohtamatta! Malachai ja Saaga tosin pitäytyivät suurimmaksi osaksi omissa oloissaan, sillä eivät osanneet ihan päättää, mikä eläin Dooris mahtoi olla. :-D
Vieraiden lähdettyä laitettiin jouluinen komedia pyörimään, ja se oli kyllä hyvä päätös illalle! <3 Saa nähdä, ehdinkö ennen joulua enää postailemaan, sillä nyt on edellä loppurutistus kouluprojektin kanssa ja tuntuu, ettei ole vielä oikein kunnolla jouluakaan laittamaan.. Sanonpa siis jo hyvissä ajoin: aivan ihanaa ja lämpöistä joulua ja joulunaikaa! <3

4 kommenttia:

  1. Juhlat kuulosti kivalta, ihanaa joulunaikaa sulle ja Tonylle! ♡♡ Minkä komedian katsoitte? Mietin voisko siinä olla joulun ajaksi jotain leffavinkkiä, koska jouluinen komedia kuulostaa just sellaselta jolla vois ihanasti virittäytyä fiilikseen jonain pimeänä iltana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤️ nyt on varmaan jo vähän myöhäistä ehdottaa sitä, enkä yhtään muista, minkä niminen komedia oli kyseessä..

      Poista
  2. Pidätkö rotu-kissoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän joo, mutta myös maatiaisista. Renttu ja Saaga on molemmat sekarotuisia ☺️

      Poista