maanantai 22. heinäkuuta 2019

Toivepostaus: välipalaideoita

Heippa! Nyt olisi viimein luvassa toista osiota toivepostaukseen: eli tässä vähän ideoita välipaloihin. Varoitan kyllä etukäteen, ettei tässä mitään maailmoja mullistavaa ole luvassa, mutta ehkä jokin idea on kuitenkin mahdollista poimia! ;-)
Leipä & vegejuusto: tällä hetkellä ihan lyömätön kaksikko, sillä leipä on suhteellisen edullista, helppoa, täyttävää ja maukasta. Tällä hetkellä jogurtit tai rahkat eivät mene pahoinvoinnin takia alas, mutta leipä onneksi menee. :-) Täytteitä ja leipiä voi onneksi vaihdella loputtomiin. Soijaleikkeitä, vegaanista juustoa, tofua, vihanneksia, tahnoja ja erilaisia leipiä.
Karjalanpiirakka & vegejuusto. Syömishäiriön mielestä pelottava, mutta muutoin kaikin puolin herkullinen välipala. Vegaanisia karjalanpiirakoita löytyy nykyään onneksi hyvin!
Erilaiset eväät tilanteen mukaan. Aina kannattaa olla jotain pientä mukana, kun lähtee liikenteeseen! Vaikka banaani tai välipalapatukka, kunhan on jotain, mikäli ruokailut venyvät.
Erilaiset välipalapatukat. Näissä on ongelmana korkea hinta, mutta tykkään syödä usein välipalaksi jonkun patukan. Ylempänä kuvassa on yksi tämän hetken lemppareista. <3
Jäätelö. Kesällä välipala voi aivan hyvin olla myös jäätelö! Tai miksei vaikka ympäri vuoden, mutta olennaisinta on, että herkut kuuluvat monipuoliseen ruokavalioon. ;-)
Pulla. Korvapuusti on ehdottomasti kaikkein paras vaihtoehto välipalaksi! Tiesittekö, että Lidl:n paistopisteen korvapuustit ovat nykyään vegaanisia?

Sellaiset olivat ne tämän hetken välipalat. Ei siis mitään maailmoja mullistavaa, mutta toivottavasti tykkäsitte! <3

2 kommenttia: