sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Sannin yllärisynttärit risteilyteemalla

Moikka! Oletteko yllättyneitä, jos kerron taas olevani kipeänä? No, en minäkään, jos nyt ihan rehellisiä ollaan.. Oli miten oli, tälle viikonlopulle mahtui myös ystävien näkemistä ja tauko oli kyllä paikallaan kaiken opparikiireen keskellä. ;-)
Päivän asuna toimi kirpparilta löytynyt neule, johon rakastuin ensisilmäyksellä, kirpparilta löytyneet kuvioidut mustat farkut, joiden kuviot eivät tietenkään kuvassa näy ja tiilenpunainen toppi. 
Juhlien oli alunperin tarkoitus olla paljon isommat, mutta yksi päätyi astumaan lasinsiruun, toinen ei saanut viikonloppua vapaaksi, Tony oli liian kipeä osallistumaan,.. Niin ja tähän päälle vielä sellainen sattuma, että kaikki, jotka lopulta pääsivät osallistumaan, olivat enemmän tai vähemmän kipeänä! Toisin sanoen isoista teemabileistä tuli lähinnä muutaman sairastupalaisen illanistujaiset. :-D
Illan ideana oli joka tapauksessa järjestää Sannille yllätyssynttärit! Karoliina juoni Sannille tekemistä päivän ajaksi, millä aikaa käytiin laittamassa koti juhlakuntoon. Oven avautuessa huudettiin kurkku suorana ''yllätys!''. Sannin reaktio oli kyllä näkemisen arvoinen: järkyttynyt ilme ja huudahdus ''Mua on jekutettu!''
Teemana oli tällä kertaa Suomi Pop -risteily, joten saatiin tehtäväksi tuoda tarjottavia, joita voisi laivalta löytyä. Tein tarjolle vegaanisia nakkipiiloja ja pieniä suklaaleivoksia. Laittelen niistä taas jossain vaiheessa reseptiä leivontablogin puolelle. ;-)
Kokoonpano kutistui meihin neljään, sillä yhden osallistujan piti lähteä aikaisemmin. Oli silti mukavaa olla pienessä, tutussa ja turvallisessa porukassa. Käytiin läpi parhaita ja noloimpia laivamuistoja, kuunneltiin teemaan sopivaa musiikkia ja pelattiin lautapelejä.
Oltiin alunperin ajateltu lähteä baariin jatkoille, mutta meistä kukaan ei ollut oikein siinä kunnossa, että olisi ollut järkeä tai intoa lähteä taivaltamaan keskustaan. Oli sen verran kipeä olo, että päätin lähteä köhäni kanssa kotiin jo puoli yhdentoista aikaan. Joskus asiat eivät mene ihan suunnitelmien mukaan - mutta lopputulos saattaa siitä huolimatta olla yllättävän kiva! 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva paita! Tykkään muutenkin kovasti sun tyylistä, se on jotenkin ihanan rento ja maanläheinen :) Toivottavasti oot parantunut jo tähän mennessä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla ❤️ parannuin jo edellisestä, mutta nyt meinaa iskeä seuraava..

      Poista