sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Syysloma 2018

Heippa! Edellisestä postauksesta on kulunut hetken aikaa, sillä pidin hieman taukoa blogiympäristöstä. Nyt kuitenkin vähän kuulumisia viimeiseltä lomaviikolta, sillä ensi viikolla palaan aktiivisemmin opintojen pariin!

Konnichiwa
 
Käytiin Tonyn kanssa uudestaan sushilla Konichiwassa, sillä sen verran vakuuttuneita oltiin ensimmäisen kerran jälkeen. Ei muuten tuottanut pettymystä tälläkään kertaa! Saatiin rauhallinen paikka ravintolan takaosasta, sillä tällä kertaa oli huomattavasti vähemmän porukkaa. Vegaanista sushia oli tällä kertaa vain muutama erilainen, mutta yllättäen etenkin bataattisushi muodostui uudeksi lemppariksi. <3 Tarjolla oli tällä kertaa myös lämpimien ruokien puolella tofua ja lämpimiä vihanneksia.
Viimeisteltiin kiva päivä kiertelemällä kirjakaupassa ja katsomalla hyviä sarjoja ulkoilun jälkeen. Oli todella onnistunut aloitus viikolle!

Ensilumi
Lahdessa satoi ensilumi muutama päivä sitten! <3 Nyt suurin osa on jo sulanut, mutta olen jotenkin todella onnellinen lumien tulosta. Tämä tottakai lisää joulufiilistä entisestään.. Tuntuu vähän siltä, että aloitan joulun odottamisen joka vuosi aikaisemmin. :-D

Isöäidinneliöt
Olen halunnut opetella virkkaamaan jo vuosia! En koskaan oppinut sitä peruskoulussa, sillä opettajat olivat oikeakätisiä, eikä kukaan osannut opettaa vasenkätiselle, miten virkataan. Onneksi on Youtube! Opettelin siis syysloman aikana viimein tekemään isoäidinneliöitä ja jäin siihen ihan koukkuun. Olen jo seonnut laskuissa siitä, miten monta neliötä olen virkannut sarjoja katsellessa! :-D Hämmentävää, miten näin pienestä saavutuksesta ja asiasta voi saada niin paljon iloa.
Sain myös viimein tehtyä portfolion valmiiksi ja laitoin viestiä yhteen työharjoittelu-/oppariyhteistyöpaikkaan, joten olen ainakin jotain saanut aikaiseksi tässä viime päivinä. 
''Yeah, I don't know where to start
How do you admit that you're falling apart
I mean how will I admit that I'm falling apart
My mother's gonna worry but I'm fine in my heart

I've lived the words that I've said
And I live with a voice that tends to tell me that I'm shit in my head
Well maybe I should fuck it and be happy instead
I should just say fuck it and be happy instead, right? Right

-- It's bringing me down, and I'm not gonna lie
These days I prefer to just not be outside
And these days I just end up spending all of my time
With my girlfriend, but to be honest, I think that's alright

-- Nothing brings me joy and nothing makes me smile
Being at school makes me aware of how I haven't been myself in awhile''

LYRICS: REX ORANGE COUNTRY - UNO
Kouluun palaaminen pelottaa, sillä edellisestä kerrasta on niin pitkä aika. Mietin, miten ihmeessä pärjään siellä. Onneksi sentään opiskelen kevennetysti, ja jos vointi ei anna periksi, voin vielä jatkaa sairaslomaa. Mieliala on ollut huonompi taas, mutta se johtuu melko varmasti kaamoksesta. Toivon todella, että koulunkäynti lähtee taas sujumaan! Vaikka se pelottaa, uskon siitä olevan myös hyötyä. Näen luokkalaisia pitkästä aikaa ja pääsen eteenpäin elämässä. Tuntuu vaan, että koulun alku tulee sittenkin ihan liian pian. Tekisi mieli palata ajassa taaksepäin tai pysäyttää ajan kulku hetkeksi. Mutta niin kai se on, ettei ikinä ole täysin valmis - on vaan uskallettava siitä huolimatta.
Vaikka vointi on tällä hetkellä mitä on, niin aion silti ainakin yrittää parhaani. Olen oppinut virheistäni (ainakin haluan uskoa niin), ja tällä kertaa teen kouluhommia voimien mukaan. Lepään silloin, kun sitä tarvitsen, eikä kaikista kursseista ole pakko saada parasta mahdollista arvosanaa. Ei ole maailmanloppu, jos ei aina pysty/jaksa antaa parastaan, tärkeintä on, että yrittää. Ehkä koulun alkaminen onkin hyvä asia - ainakaan sitä ei tiedä ennen, kuin kokeilee! :-)
Syysloma kului todella nopeasti, mutta oli ihana viettää sitä Tonyn kanssa ja viikonloppua kotona kissavahtina. Asiat on ihan hyvin, vaikka muutaman jutun kohdalla vähän huonommin meneekin. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava syysloma! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti