tiistai 9. lokakuuta 2018

80'S + Elli 25V

Heippa! Me rakastetaan teemajuhlia, joten ei ollut ihme, että Elli päätti järjestää synttärinsä 80-luvun teemalla. ;-) Karmeita hiustyylejä, neonvärejä, verkkapukuja,..
Elli, Sanni, Karoliina, Tony, Mia & Vilska
Paikalla oli pieni porukka, mutta se oli oikeastaan vaan todella kiva asia! Ehti rauhassa jutella kaikkien kanssa ja yöpaikkoja riitti kaikille.
Tarjoilut tottakai teeman mukaan!
 
 
Voitin!
Minibiljardi oli hauska tapa viettää iltaa, vaikka vain murto-osalla porukasta oli kokemusta pelin pelaamisesta. Ehkä se olikin syy, miksi kaikilla oli niin hauskaa.. :-D
 
Parhain <3
Ai niin, meinasi ihan unotua! Leikkasin otsatukan takaisin muutama päivä sitten. Aluksi tuntui oudolta, mutta nyt olen enemmän kuin tyytyväinen päätökseen. Tuntuu enemmän itseltä, kun otsis teki paluun. :-)
Poronkäristys
Pelattiin Huhupuhetta-peliä, jossa piti ensin kirjoittaa sana, jonka perusteella toisen piti piirtää kuva, sitä seuraavan taas arvata sana uudestaan kuvan perusteella,.. Parhaimmistoa oli mm. hautakivi, joka muuttui alttariankaksi ja lopulta ankoiksi ehtoollisella.. Ja Matti kukkarossa, mikä muuttui Matti Nykäsen kautta pervoksi. Todella hauska peli! :-D Ilta ja aamuyö kului silmänräpäyksessä, kun pelailtiin ja juteltiin! 
 
Päivän asuna toimi muuten isältä lainattu verkkatakki, korkeavyötäröiset farkut ja musta toppi. Ainoa uusi juttu, minkä ostin juhlia varten, oli hiusdonitsi. Aina ei tarvitse ostaa uutta, kun on isä, jonka vaatekaapilla käydä tilanteen vaatiessa. :-D
 
 
Aamuyöhön asti karaokea! Oli ihan mahtava ilta, enkä ole hetkeen osallistunut näin onnistuneisiin juhliin. <3 Lopulta kömmin nukkumaan kolmen aikoihin..
Seuraavana päivänä nukuttiin pitkään, syötiin kiireetöntä aamupalaa, siivottiin ja lopulta vaan löhöttiin telkkaria katsellen. Ei yhtään hullumpi viikonloppu. ;-)

2 kommenttia:

  1. Tosi hauskan kuuloista! :D Ja otsis näyttää tosi söpöltä! :)

    VastaaPoista