sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Pyhimys Finlandia-klubilla

Heippa! Sain veljeltä joululahjaksi lipun Pyhimyksen keikalle. Piti hetken aikaa odottaa - mutta oli ehdottomasti kaiken sen arvoista. :-) 
Pyhimys on ehdottomasti yksi lemppari artisteistani, ellei jopa se kaikkein parhain. Kuuntelen paljon niin vanhaa, kuin uutta tuotantoa, sillä jotenkin Pyhimys vaan kolahtaa. Pystyn samaistumaan sanoituksiin ja palaan niiden pariin yhä uudestaan, kuten palasin aikanaan Apulannan sanoituksiin. Pyhimyksen piti lopettaa jonkun aikaa sitten, 2015 vuonna julkaistun Pettymys-albumin jälkeen. Silloin jäi harmittamaan, kun ei ehditty ostamaan lippuja päätöskeikalle - mutta onneksi tuolloinen keikka ei jäänyt viimeiseksi! Pyhimys teki paluun Finlandia-klubilla järjestetyllä keikalla Lahdessa. Veljen antama lahja ei olisi voinut olla yhtään onnistuneempi. :-)
Vaikka viikonlopulle sattui useampikin tapahtuma, unohtui kaikki stressi ja ahdistus heti, kun tapasin toiset Sibeliustalon edessä. Tällä hetkellä lähteminen on todella hankalaa, eikä mikään innosta lähtöhetkellä yhtä paljon, kuin villasukat, kirja ja mukava sängyn nurkka. Silti on vaan välillä poistuttava omalta mukavuusalueeltaan ja lähteä, vaikka se ei ensin tuntuisikaan hyvältä - koska useimmiten olo paranee heti, kun vaan uskaltautuu ystävien seuraan! ;-)
Keikalle mukaan lähti veljen lisäksi Olli ja Marjut. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja aloitettiin ilta anniskelualueen puolella. Sieltä sitten pikkuhiljaa valuttiin lähemmäs lavaa..
Tuntui, että Pyhimys esiintyi vain ihan vähän aikaa. Saatiin kuulla osa uuden levyn kappaleista (tosin ei lemppariani, joka on Tutti suus), vähän edelliseltä levyltä ja jopa Paranoidilta muutama vanhempi kappale. Oli tosi hyvä keikka, mutta se tuntui loppuvan aivan liian nopeasti! En silti valita, sillä sattumalta kävi niin, että..
..päästiin Pyhimyksen kanssa yhteiskuvaan! Ihan ehkä vähäsen fanityttönä mainitsin siitä, miten Pyhimys on esikuva ja halasin ihan vaan pari kertaa, mutta uskottelen itselleni käyttäytyneeni suht asiallisesti. :-D Pyhimys vaikutti joka tapauksessa tosi rennolta ja mukavalta tyypiltä, jonka kanssa jäätiin juttelemaan vähän pidemmäksikin aikaa.
Ei muuta lisättävää. Oli tosi onnistunut ilta! Ehkä sen näkee maireista hymyistä viimeisessä kuvassa.

2 kommenttia:

  1. Aah, täällä yks vähän kade :P ens kesän festareilla nään kyllä minäkin Pyhimyksen sit ekaa kertaa! Ps. Tutti suus myös mun lemppari uudelta albumilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pian pääset näkemään Pyhimyksen ja ehkä koet samanlaisia fanityttöhetkiä, kun pääset yhteiskuvaan. ;-D Tutti suus on niin hyvä!

      Poista