sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Baari & Akuutti & Putro ♥




Nonni, nyt se on sitten taas yksi loma takana! Hirveästi ei jäänyt aikaa rentoiluun, joten viikko hujahti ihan hetkessä..

Viikon voi aloittaa aika monella tapaa - eikä baariin suunnistaminen ystävien kanssa ole yhtään hullumpi vaihtoehto! Okei, no jos on töitä/koulua, niin en välttämättä suosittele, mutta loma on asia erikseen...
Sonia
Oona
Aloiteltiin ensin Sonialla, kunnes jatkettiin matkaa.. Kuppikuntaan kuului minun lisäksi Oona, Sonia ja pari muuta tyyppiä. :-)


Oli ihan hauskaa ja petollista keksiä itse juomia, tyyliin ''laita siihen jotain maitoa ja mansikkaa ja...''! Vähän kuin olisi pirtelöä juonut! Oli kyllä päällisin puolin aika mahtava ilta! :-D 

Seuraavana päivänä käytiin Sonian kanssa uimassa, mihin se tiistaikin suunnilleen hävisi. ; )


Akuutin jonossa kuluikin lähes koko keskiviikko. Olin tässä jo muutaman viikon ajan kärvistellyt särkylääkkeiden tuella aivan kamalan hammassäryn kanssa. Kipukynnyskin kun nyt on sitä luokkaa, että saa haravalla tökätä kylkeen, enkä vieläkään tunne yhtään mitään - niin saattoi vaan arvata, että on kiireellä varattava aika lääkäriin..
Akuutissa jonoteltiin aamusta puoli viiteen asti, kunnes ''pääsin'' viimein kuulemaan tuomioni: vanha juurihoitopaikka oli uurrettu liian syvään, mikä puolestaan aiheutti hermojen tulehtumisen. Ärsyttää, että vaikka kuinka intohimoisesti käyttäisi suuvettä, ksylitolia ja hammaslankaa, niin tottakai se on mentävä juurihoitoon. Ihan kuin yksi kerta ei olisi jo riittänyt! D----: 
Eilen illalla fiilisteltiin myös Samuli Putron keikalla. Matka sinne oli kyllä jo aika erikoinen kokemus itsessään: kolme humaltunutta miestä ja yksi selvä, järkevä nainen (...niin siis minä...) , tarpomassa pakkasessa läpi tiheän metsikön, jyrkässä alamäessä, kun ei muistettu painaa linkun stop-nappia ajoissa.. Sen absurdimpaa näkyä ei varmaan ole olemassakaan, kun tyypit liukastelee, kiljuu ja laskee mäkeä keskellä pimeää metsää, pukeutuneena kuitenkin suht asiallisesti keikkaa varten..

Onneksi päästiin kuitenkin lopulta perille! :-D Aika syväjäässä kenties, mutta Putron mukana jammailu lämmitti aika tehokkaasti! Oli kyllä taas kerran mitä mainioin keikka!

No joo, ehkä näihin tunnelmiin on hyvä lopetella - kyllä se kouluunkin paluu varmaan suht kivuttomasti sujuu! :--D Heippa ♥

3 kommenttia:

  1. äsh, oisin niiiiiin halunnut tuonne keikalle! :D

    VastaaPoista
  2. AGENTTTI: Meillä on selkeästi aika samanlainen musamaku! :-D Saat lähteä seuraksi seuraavalla kerralla! ♥

    VastaaPoista
  3. keikat on ihania ♡
    tosi namuilta kuulosti nuo teidän juomat :D ja niiden jälkeen seuraavana päivänä jaksoit vielä uimaan, respectiä!

    VastaaPoista