torstai 18. lokakuuta 2012

Straighten up, little soldier

Poikkesimpa rutiinista ja tulin kirjoittamaan jo keskiviikkona! :-) Sunnuntaina tulee sitten postausta vähän poikkeavasta viikonlopusta mikäli nyt vain ikinä ehdin ja kykenen jotain järjellistä väsäämään!

Tajusin, etten enää muistuta yhtä paljon Myytä kuin Mymmeliä! :-P
Pahoittelut näin monesta naamakuvasta, mutta ajattelin nyt ilahduttaa teitä aamun pikaisilla näpsäyksillä. :-) Niistä välittyy aika hyvin aamun tunnelmat.. Pitkästä aikaa oli sellainen fiilis, että olin onnistunut pukeutumaan ja meikkaamaan niin hyvin, että olin oikeasti tyytyväinen. Hyvä aamu siis!


Tänään oli koulukuvaus, joten oli tarkoitus herätä aamulla vähän aikaisemmin ja laittautua vähän huolellisemmin - karu totuus oli kuitenkin se, että väsäsin kiireessä nutturan ja sutaisin meikit naamaan... Onneksi nuttura on kuitenkin aina aika taattu valinta! Ehkäpä kuvatkin onnistuvat... ; )

Merenvihreä mekko (24,95 e, H&M)
 Tiistaina päätin pyörähtää kaupungilla koulun jälkeen, tavoitteena löytää jotain kivaa syksyistä. Ensimmäisestä kaupasta, jonne menin, löysin täydellisen, ihanan uuden syysmekkoni!
Aikaisemmin kannoin hirveää syyllisyyttä, jos ostin jotain, enkä oikeastaan ostanut mitään, mitä oikeasti tarvitsin. Kiertelin kaupoissa, koska ostamisen hetkellinen huuma vei pois ahdistuksen. Ostin lähes päivittäin jotain, mikä puolestaan lisäsi ahdistusta, koska rahaa kului ja kaapit täyttyivät kaikesta turhasta. 
Voitin kuitenkin sisäisen ostospeikkoni, ja nyt on ihanaa, kun voi mennä ostoksille silloin, kun oikeasti tarvitsee jotain. Ostaa jotain ihanaa, mistä ei koidu syyllisyyttä. Ihan oikeasti rakastan eniten sitä tunnetta, kun ostaa sellaisen vaatteen, jonka kuluttaa loppuun! Sellaisen vaatteen, josta luopuminen on vaikeaa vielä silloinkin, kun sauma repsottaa ja kolme nappia on hukkunut jonnekin iäisyyteen! ;-)

Housut (29,95 e, GinaTricot)
 Olen viimein onnistunut löytämään sellaisen farkkumallin, joka istuu hyvin päällä ja jopa näyttääkin hyvältä! Ostin näiltä aikaisemmin harmaat farkut, jotka olen käytännössä kuluttanut loppuun. En ole ikinä löytänyt kunnollisia housuja, ne ovat aina joko liian isot, liian pitkät, epämukavat, huonosti istuvat jne. Sen takia olen aina käyttänyt paljon shortseja, hameita ja mekkoja - en vain tunne oloani hyväksi housuissa. Tämän mallin myötä olen kuitenkin muuttanut mieleni, voisin kulkea näissä vaikka joka päivä! Ja kyllä, kun on etsinyt koko elämänsä hyvin istuvia housuja, ei niitä voi löytäessään enää kauppaankaan jättää! :-D

Kaunein Oona
Kenties absurdein hetki, kun kaveri makaa koulun lattialla ja toinen räpsii kameralla kuvia kuin viimeistä päivää! :-D Toivottavasti Oona ei suutu, kun lätkäisin nämä tänne, mutta hei, Oona on vaan niin kaunis! ; )

Mm, näkyillään siis sunnuntaina! & Ilahduta kommentilla!

10 kommenttia:

 1. maailman ihanin kampaus herranjestas!<3 ja miulla on noita samoja kukkapinnejä tuon värisinä, valkoisina ja punaisina (:

  VastaaPoista
 2. Hei voisitko millään mainita blogissasi mun unelman saavuttamisesta? Kaikki äänet on tarpeen! http://www.cosmopolitan.fi/galleria/10/tahtibloggaaja/488/luurankoja_kaapissa

  VastaaPoista
 3. Hurrrjan kauniita kuvia sinusta. Olet niin suloinen!

  Ja sun kaverilla on upeat hiukset!

  VastaaPoista
 4. sulosia kuvia, susta sekä oonasta. ja musta sun nutturas onnistui hyvin! nostan hattua jokaiselle joka osaa tehdä nutturan ^^'
  hyvä myös että olet päässyt syyllisyyden tunteesta eroon, ostamisenhan kuuluu olla kivaa :)

  VastaaPoista
 5. evelyn: Kiitos :--) Nuo pinnit on tosi kiva ja helppo tapa tehdä kampauksesta vähän juhlallisempi, tai sitten ihan muuten vain piristää ilmettä. ♥

  Leena: Kiitos. :-) Kävin äänestämässä, mutta mietin vielä, postailenko sitä tänne erikseen jne.. ;)

  Kaiku: Hih, kiitos. ;-) Joo, Oonan hiukset on ihan unelma. ♥

  Satua: Kiitos! ♥

  riri: Kiitos. :-) Nutturan tekeminen on toosi helppoa (vinkvink, onnistuu vielä paremmin, jos käyttää jotain rakennetta antavaa, kuten hiusdonitsia tai tekee sukkahousuista lenkin tms)
  Niin on! :-) Syyllisyys iskee tosin välillä, mutta se on paljon lievempää kuin ennen.. Nykyään en vain osta niin paljoa vaan satsaan mielummin johonkin tiettyyn jne, niin ettei ala ahdistamaan se tavaran paljous. :-D

  VastaaPoista
 6. Ok kiitoksia<3 Hei voisitko tehä joskus postauksen sun lempparivaatteista?

  VastaaPoista
 7. Leena: Kuulimpa, että taisit voittaa tuon kilpailun? Onnea! ♥ Joo tietty, hyvä idea! :-)

  VastaaPoista
 8. En voittanut vielä, olin "vain" viikon tykätyin, ensi viikolla vasta julkistetaan voittaja :)

  VastaaPoista