sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivähömppää, kuvauksia ja kokeita

Hei! Tulin koneelle jo jonkun aikaa sitten aikeissa muokata nopeasti päivän kuvia ja kirjoittaa yhtä vikkelästi tänne, jotta ehtisin sitten panostamaan kuvaamataidon tenttiin, mutta tässä sitä vaan vieläkin ollaan... On ollut taas vaihteeksi aika paljon stressiä milloin mistäkin ~ eikä koeviikon kuusi koetta ja kuviksen töiden palautus juurikaan helpota asiaa! No, onneksi olen ehtinyt näkemään Karpoa ja valmistellut isälle yllätyksen! :-)


Aamu alkoi meillä isänpäivän perinteiseen tyyliin ~ leivoin kakkua, paistoin sämpylöitä ja keitin kahvia. ; D Lahjaksi kävin jo aikaisemmin ostamassa Marilyn Monroe -laatikon, johon sujautin muistilappuja ja -vihkon, kookossuklaata ja säästöpossun.


Karpon kanssa lähdettiin kuvailemaan joskus yhden jälkeen, koska tarvitsin Karpoa malliksi yhteen kuviksen työhön. Tietysti siinä tuli otettua vähän muita kuvia ja minäkin eksyin sinne kameran toiselle puolelle. :--D

Lomaromanssi..?
Tuulen tuivertamat uivelot, eli pakollinen yhteiskuva tietysti :--)

Huh, siellä oli muuten kylmä! Olin aaaaivan jäässä jo puolessa välin kuvauksia, joten jouduttiin jo melko pian lähtemään. Jopoiltiin sitten kotia päin, mutta kylmissämme päädyimme kuitenkin välissä lämmittelemään ja ostoksille Ärrälle...


...josta ostin sitten 3 elokuvaa 10 euroa -tarjouksesta kolme elokuvaa - Oma taivas (joka on yksi suosikkikirjoistani!), Dorian Gray ja 8 päivää ensi-iltaan. :--) Toivottavasti olisi lukemiselta aikaa myös välillä katsoakin näitä!  

Nyt kuviksen tentin pariin, joten heippa! ->

12 kommenttia:

  1. Apua!!!! Saanko mä lainata sulta joskus ton Oma taivas-leffan? Oon tällä hetkellä ihan koukussa siihen kirjana enkä ollu ees tajunnu ajatella ett siitä ois olla leffakin...

    VastaaPoista
  2. P.S. Tutun näköinen Pikku Myy muki...

    VastaaPoista
  3. hei mistä toi sun takkis on ostettu ja millon ? ja paljon makso :) toi näytttää niiin kivalta!

    VastaaPoista
  4. Oma taivas on niin hyvä, sekä kirjana että leffana :) (kirjana kuitenki vielä parempi<3)

    VastaaPoista
  5. Se_perinteinen: Jenni, voit lainaa sen leffan makuunista :-)

    Oli ihana päivä taas mussu♥

    VastaaPoista
  6. oi ihana takki! mistä oot ostanu? :)

    VastaaPoista
  7. mitä muita kirjoja kuuluu sun suosikkeihin?(:

    VastaaPoista
  8. nyyh kyllä mä tahtoisin sun isäs olla kun se saa noin komeita leivoksia lahjaksi xD
    tsemppii kuvikseen ^^

    VastaaPoista
  9. Se_perinteinen: Oma taivas on kirjana ehkä ihanin, mutta oli tuo elokuvakin ihan hyvä.. :--) Ja juu, kannattaa tarkistaa Makuunista ja jos siellä ei ole, niin voin lainata. :-)
    Tuo Myy on ihanin ♥

    Pinsy: Kiitos! 8) Ostin sen ihan muutama viikko sitten Seppälästä - eikä hintaakaan ole kovin hurjasti! ♥

    fairydust: Niin on, etenkin kirja lukeutuu suosikkeihini! Elokuva ei ehkä ihan niin pysäyttävä ollut, mutta ehkä se on vähän aina niin, kun lukee ensin kirjan ja katsoo sitten elokuvan.. :-)

    Karpo: Niin oli, kiitos siitä kippuravarvas ♥

    Bubble: Kiitos! :-) Seppälästä löytyi! Ja niitä on varmasti vieläkin! 8))

    Matleena: Oi, on niin paljon hyviä kirjoja, joten on hieman vaikea sanoa.. Nämä nyt ainakin: Nukkelapsi, Aave tyttö, Tiikerin lapsi, Ihmemaa, Ennen kuin kuolen, Stalinin lehmät,... ja joooo, näitä löytyy :--)

    riri-peikko: Hih, toivottavasti iskä arvostaa minun leivoksia yhtä paljon. :--D Kiitos, sitä meinaan tarvitaan!

    VastaaPoista
  10. http://agenttti.blogspot.com/2011/11/081.html knah, en yhtään tykkää haastaa ihmisii tälläsii (eikä näinollen myöskään oo pakko tehä tätä :D), mutta haastan silti. Tai tässä paremminkni annan tunnustuksen ja haastan.

    VastaaPoista
  11. Voi kiitos kommentista :)<3 Sun tekemä kakku näyttää niin herkulliselta ja kaikki sun blogin ruuat ja vaatteet näyttää niin hienoilta :) Kirjoita pian miten kuviksen tentti meni? ::)

    VastaaPoista
  12. AGENTTI: Hmmmm, on aina kiva tulla haastetuksi...! :-------------D Mutta eri asia on, saanko aikaiseksi vastata! XDD Laiskuus iskee.......

    Tinkerhell: :--) ♥ Hihi, kiitos itsellesi. ♥ Joo, kerron siitä sitten palautuspäivien jälkeen. :')

    VastaaPoista