sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Halloween 2020 ja pohdintaa blogin tulevaisuudesta



Heippa! No niin, muutaman mutkan kautta... näkyykö video, jos painaa linkistä? Ei nimittäin pitäisi olla mitään ongelmia Youtuben asetuksissa ainakaan...

11 kommenttia:

  1. Mulla ei valitettavasti näy tässä tekstiä tai videota?

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, ainakaan puhelimella katsottuna ei näy mitään otsikon lisäksi. Katson vielä koneelta, jos siellä näkyisi.

    VastaaPoista
  3. Mulla näkyi puhelimella ainoastaan Chromen selaimella. Mut olipa kiva kuulla susta pitkästä aikaa :) Teillä on ollut hienot ja hurjat halloween bileet! Ota vaan ihan rennosti blogijuttujen kanssa ja tee oman fiiliksen mukaan, ja sit jos välillä tuntuu että jaksat jotain elämästä jakaa, niin olen varma että täällä on uskollisia lukijoita. :) Anonyymikommentoinnin voi harkita ottaa pois, jos tuntuu että tulee liikaa jotain shittiä sen kautta.

    VastaaPoista
  4. Mulla näkyi video myös puhelimella. Ja apua miten kaunis olet! Ihanat letit <3 toivottavasti palaat vielä takaisin blogin tai videoiden pariin. :)

    VastaaPoista
  5. Must olis vielä kiva kuulla siitä All in recoverystä. :) Jos sais vähän potkua...

    VastaaPoista
  6. All in recovery kiinnostaisi mua myös!

    VastaaPoista
  7. Koneelta näkyi video hyvin. Voi olla, että jos puhelimessa on joku erityinen selain (mulla on Ecosia, mikä on kai vähän karsitumpi versio perusselaimista :D), niin se ei välttämättä tue nettisivulle upotettua videota.

    Ymmärrän hyvin että ei tee mieli blogata tai kommentoida kun on voimat lopussa ja se on varmaan ihan oikea ratkaisu silloin. :) Self-care on tän vuoden juttu (vaikka sen pitäis olla kaikkien juttu aina), joten tauko voi olla hyvä tapa harjoittaa sitä. Teidän bileet vaikutti hauskoilta ja rennoilta, sekä asu meikkeineen oli Halloween-tunnelmaan sopiva.

    Mukavaa loppusyksyä ja tsemppiä talven selättämiseen! Tähän aikaan vuodesta monesti alkaa toivoa, että olis karhu ja vois vaan vetäytyä talviunille. :)

    VastaaPoista
  8. Kiva video! Ei ollut mitään esteitä sen katsomisessa. Tykkään sun blogista ja tietty haluaisin, että jatkaisit sitä, mutta jos se ei tuota enää sulle iloa niin silloin sen aika on ohi ja ymmärrän sen. Kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
  9. Vanha blogin lukija täällä! Aina välillä palaan blogisi pariin syystä tai toisesta. Siis täytyy sanoa että sun videopäivitykset/vlogit on olleet todella ihania katsottavia! Ymmärrän kyllä hyvin että tämä some tuo paineita todella paljon bloginkin puolelta, mutta täytyy myös sanoa että olet kyllä tosi luonteva myös kameran edessä. Toivon kyllä vain kaikkea hyvää jatkoon sinne <3

    VastaaPoista
  10. Tuo all in recovery kiinnostaa elikkä lisää :)

    VastaaPoista