tiistai 19. kesäkuuta 2012

Samat rajaukset vuodesta nolla....

Me olemme rakkaat lukijani sukupolvi, joka rakastaa kuvata itseään. ...siitä, ja vähän muustakin, inspiroituneena esittelen teille omakuviani vuosien varrelta. :-D


12 -13 v.
 Seiskaluokalla olin vielä aika lapsonen. :' ) Sitä ennenkin on toki olemassa kuvia, mutta jos jostain on hyvä aloittaa, niin sitten yläasteen alusta. Niihin aikoihin oli päällä jonkinlainen Hello Kitty -huuma....

14.


...jota jatkui ainakin pari vuotta. Samoihin aikoihin päätin, että hiukset on yliarvostettuja, joten leikkasin niitä aika reippaasti lyhemmäksi. :-D

14 v. (joku ihmeellinen tarve poseerata tikkareiden kanssa...)

14 - 15 v.

 Joskus kasiluokkalaisena kuuntelin Nirvanaa ja ihannoin Kurt Cobainia kaikessa synkkyydessään. :-) Se oli omalla tavallaan mielenkiintoista aikaa, jota tykkään aina silloin tähden muistella kuuntelemalla jotain noista kaapista löytyvistä Nirvanan levyistä..

15 v.
 Mikä ei sovi tyyliin? (vihje: siinä on vaaleanpunaisia pisteitä ja kissa, jolla on mansikka......) Hiustyyli, jota rakastin silloin - ja rakastan edelleen. Toinen puoli siilinä, edestä pidempi ja puoliksi musta.. ;-)

15 - 16 v.
 Ja sitten koitti synkät sairaala-ajat, jolloin pukeuduin lähinnä miesten suuriin, mustiin paitoihin ja erilaisiin hameisiin. Kotona käydessäni poistuin harvoin kotoa mihinkään muualle, kuin kauppaan.. Se oli oikeasti aika kamala vuosi, jota en tule luultavasti koskaan kaipaamaan.

16 v.
16 v.
16 - 17 v.
Ehkä toinen suosikkihiustyylini on vaaleat hiukset, joihin kokeilin ensimmäistä kertaa lisäkkeitä. Aloitin samoihin aikoihin myös ysiluokan uudestaan, jolloin elin ihan miellyttävää elämänvaihetta.. :-) Kävin luokan uudella luokalla, enkä tuntenut oikeastaan ketään, joka oli vielä samaan kouluun kanssani jäänyt. Uusi luokka oli kuitenkin aivan ihana, joten sopeuduin sinne nopeasti!  
Jossain välissä siirryin taas takaisin punaisiin hiuksiin...

17 v. (ensimmäinen päivä lukiossa)
Kun aloitin lukion, päässä oli melkoisesti hiuksia. :-D Pakko silti myöntää, että tykkäsin tuosta hiustyylistä - vaikka punaisten hiuksien ja lisäkkeiden ylläpito oli aika haasteellista..

17 v.


Jossain välissä punaiset alkoivat kyllästyttämään...




17 v. (uusivuosi)
 ...ja sitten palattiin taas vaaleaan. :-D Tämä vaihe oli kuitenkin aika lyhyt, koska vaalennus oli kamala käsittely hiuksille.
17 v. (päivänä, jona otin septumin)
Kokeilin vieläpä pienen erehdyksen myötä tummia hiuksia ja jätin lopulta lisäkkeet pois kokonaan. :-) Mutta tykkäsin niistäkin yllättävän paljon.. Septumin hankintaa mietin pitkään, kunnes vähän ennen aikaiseksi synttärilahjaksi sen itselleni hommasin. :-P

Melkein 18 v.
Viimeinkin päästiin tähän päivään, jona ollaan siis taas palattu punaisiin hiuksiin (ja rakastuttu nutturaan). Heheh, toivottavasti tykkäsitte minun naaman pällistelystä.. eiku XD

10 kommenttia:

  1. Sinulla on ollut niin ihanan mielikuvituksellisia hiusmalleja, itse kun olen melkein aina pitätynyt tylsissä malleissa ja perinteisissä väreissä. :D Tälläkin hetkellä väri on vain joku tylsä vaalea... vaikka kieltämättä varsinkin kun näen punaiset hiuksesi niin mieleni tekisi myös laittaa jotain punaista tai oranssia! :)

    VastaaPoista
  2. Kaikkeen liittyy niiiin huimasti muistoja!

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin aikoinaan tosi paljon noista sun pitkistä vaaleista, kun niissä olisi sinistä ja pinkkiä :).

    VastaaPoista
  4. näytät vielä niin terveeltä tossa missä on tuo nallekin. oliks sillon se sairaalavuosi, vai vasta sen jälkeen? ainakin jalat näyttää niin paljon terveemmän kokosilta kuin nykyään.

    VastaaPoista
  5. Oot kyllä aina ollut niin nätti, noi vaaleet hiukset sopi myös sulle tosi hyvin! ^^ Kivakivakivapostaus:) <3

    VastaaPoista
  6. musta ihanimmat on kanssa noi pitkät blondit! sopis jos niit tupeerais vielä ja hiusta ois vaikka vielä vähän enemmän ja suoristettuna :p ja jotain shokkiväriä sekaan niinku tuolla mainittiinkiin :)

    Tälläsiä on kiva katsoo/lukee, jos löydät lisää kuvia niin varmasti muutkii kattelee! =)

    VastaaPoista
  7. tyyli sulla on vaihdellut ja hiukset, mutta miten osaat olla joka kuvassa noin suloinen? ^^ Ihania kuvia, tosi kiva postaus <3

    VastaaPoista
  8. Nam: Luonnolliset sävyt ja esimerkiksi just vaalea, on mielestäni ihania nekin. :-) Eli älä suotta harmittele, jos et ole lähtenyt suoravärien jatkuvaan uudelleen läträämiseen, edellisen haalistuneen jälkeen. ♥ Vaikka toisaalta kannustan kyllä kokeilemaan myös kirkkaita värejä, koska niissä on se oma viehätyksensä. :--)

    Karpo: Totta! :-) Sen takia kuvat on niin ihania ♥

    Saima: Kiitos. :-) Tykkäsin itsekin niistä tosi paljon..

    Jaana: Sairaalavuonna se oli.. Olen vähän yllättynyt, kun sanoit, että minun jalat on nykyään kapeammat. :o Tosin.. laihduin sairaalassa olon aikana melkein kymmenen kiloa, etten ole aivan varma missä vaiheessa tuo oli. En kuitenkaan halua niitä karmivia kuvia tänne laittaa edes. :-)

    minnni: Kiitos :-) ♥ Tykkäsin itsekin niistä tosi paljon joskus, mutta vaalennus ei ollut kovin hyväksi hiuksille..

    Skinnyemily: Kiitos. :-) Ne oli joskus vielä paksummat, suoremmat ja tupeeratummatkin. :P Niin ja sitä shokkiväriäkin oli pinkkiä, violettia, sinistä,..
    Kuvia löytyy vaikka millä mitalla, joten näitä sitten varmaan vielä tulee! :-D ♥

    riri: Ja miten sinä osaat olla aina noin ihana? :--) Kiitos ♥

    VastaaPoista