sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lätkähuumaa

Ei enää! Jooko? Meillä on viettänyt milloin minkäkin kokoinen (yleensä kovaääninen) porukka iltaa jääkiekkoa katsoen.. Nyt taitaa olla pelit pulkassa, jos en ihan ole erehtynyt? :-D Toisaalta onhan se kai ihan hauskaakin, kun on talossa vähän eloa..


Torstain ja perjantain vapaapäivien ansiosta nyt on ollut neljän päivän ''miniloma''. :-) Oikeastaan en ole ehtinyt juuri muuta tekemään, kuin väsäämään kuviksen töitä, analyysejä jne. Niin ja lukea kokeisiin. Toisaalta joskus sitä ei kaipaakaan mitään sen erityisempää!


Okei puijasin, on tässä ollut vähän muutakin puuhaa. Olen mm. katsonut elokuvia, tehnyt yllätysvisiitin mummin luo ja kuluttanut aikaa ABC:llä.. XD Mutta koska en ole saanut aikaiseksi ottaa  mitään kunnollisia kuvia, niin on pakko vähän paikkailla virheitään - eiku..

Miten Minni näyttääkin aina niin pieneltä kuvissa? : O

Ensi viikolla alkaa koeviikko, jonka aikana olisi siis palautettava kuviksen työt, tehtävä viisi koetta, kirjoitettava animaatioanalyysi, kehitettävä pikku pinkka kuvia ja vaikka mitä muuta. Eli homma ei ainakaan lopu kesken.. Mutta en valita, koska enää pari hassua viikkoa -  
JA ALKAA KESÄLOMA! :--D

....se on oikeasti aika pulska neiti....
Eipä tässä nyt sitten enää muuta ollutkaan, joten ensiviikkoa odotellessa.. :--D Pääsen vihdoin parturiin, joten jotain muutosta olisi luvassa - viimein! ♥

9 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu :) http://miramyy.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista
  2. voitko kertoa paljonko sun painoindeksi on tällä hetkellä? ees suunnilleen :)

    VastaaPoista
  3. ^ mitä sillä painoindeksitiedolla tekee? En sano pahalla, mutta en usko, että siitä tiedosta hyötyy kukaan. Ei se kerro Atsumesta oikeastaan mitään.

    Atsume: sun tukka näyttää hyvältä, sun takki on kiva ja sinä ihan kokonaan vallan ihana!

    VastaaPoista
  4. pieni kissa, iso maisema :) no ei, musta sun kissa näyttää ihan normaali kokoiselta, oma karvapalloni taas on välillä niin pienin näköinen että välillä pelkään sen kuihtuvan pois ^^'
    koeviikot on sanonko mistä, mutta pakko jaksaa, pakko pakko... tsemppiä sulle kokeisiin.minkälaisia arvosanoja muuten yleensä saat jos saa kysyä? :)

    VastaaPoista
  5. Karpo: Niin aina. :--DDD

    Annele: Kiitos. :-) Minni on ihana ♥

    Jaana: Kiitos! :-D

    mirya: Kiitos! Älä huolestu, jos en muista sitä katsoa, kun olen toivottoman huono vastaamaan haasteisiin. :--D

    cranstrawberry: En mielellään kerro mitään painoja tai indeksejä, sillä ne eivät mielestäni kuulu nettiin.. Eikä painolla edes ole niin merkitystä, kunhan olo on hyvä, eikä peilikuva ahdista. :-)

    Kaiku: Totta, täysin samaa mieltä olen. :-)
    Kiitos, ihana kuulla. ♥ Kampaus meni kyllä jo vaihtoon, mutta toivottavasti sekin on ihan yhtä kiva! :--D

    riri: Hihi, eihän Minni kyllä niin pieni tuossakaan ole - mutta todelliseen verrattuna tosi pieni. :-P
    Voi ei. :< Kannan aina samaa huolta Eetun kanssa, vaikka uusi ruoka onkin saanut pojun vähän terveemmän oloiseksi.. ♥ Sun täytyy vain hemmotella kisua kaikilla mahdollisilla herkuilla! :-)
    Niimpä, aika paljon stressiä niistä tulee.. mutta onneksi tämä on jo pian ohi! :-D Tavoittelin ennen vähintään ysejä tai kymppejä, mutta nykyään olen rentoutunut siinä suhteessa aika paljon. Olen ihan tyytyväinen jos saan jotain kasi puokista ylöspäin.

    VastaaPoista