sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Here, there and everywhere ♥

Heis! Ihanaa, kun on niin lyhyt jakso koulussa. Ehtii katsomaan elokuvia, kiertelemään kaupungilla, maalaamaan ja vähän tylsistymäänkin! ♥ Tuntuu ihan, kuin olisi lomalla, vaikka pitääkin välillä kuluttaa koulun penkkiä neljäänkin asti...

 

Talvi ja pakkassäät kyllä vievät ulkoiluintoa hieman, eikä kaupungillakaan huvita niin kierrellä liikkeestä toiseen. Siksi odotankin enemmän kuin innolla kevään tuloa! En malta odottaa, että saisi jättää toppatakin kaapin nurkkaan pölyttymään ja kiskoa päälle ihanan, kirkkaanpunaisen nahkatakin ja ruusuhuivin. Lisäksi haluaisin niin kovasti värjätä punaiset hiukset - mutta tällä kertaa enemmänkin pinkin punertavat, kuten kuvan neitosella! :-)


Muita  juttuja, jota niin kovasti odotan, on tatuoinnin ottaminen ja lävistäjällä vierailu... Onneksi siihenkään ei ole enää, kuin viitisen kuukautta! :---) Mitä mieltä te olette tatuoinneista? Entä lävistyksistä?


Eilen käytiin serkun luona ''tupareissa'', joissa lähinnä juteltiin, juotiin kahvia ja katsottiin, kuinka kämppää viimeisteltiin. Siinä meni suunnilleen koko lauantai, mutta en valita, koska se oli mukavaa vaihtelua ja muutenkin hauska päivä! :-) Kuviakin on aika paljon enemmän, mutta ne ovat vielä siirtämättöminä järkkärillä, joten saatte tyytyä näihin, jotka nappasin pikaisesti Makko-herrasta ja Pipsasta.


Hämmästyin eilen, kun tajusin, ettei minulla ollut yhtään kuvia serkkujen koirasta Pipsasta, vaikka olenkin nähnyt sitä säännöllisesti melkein kymmenen vuoden ajan. : o Pipsa on suloisin koira, jonka tiedän. ♥

Sain suunnilleen kuukausi sitten kuulla elokuvasta nimeltä Donnie Darko, ja kiinnostuin välittömästi. Siitä päivästä asti olen siis kierrellyt kaupoissa etsimässä kyseistä elokuvaa - tuloksetta. Onneksi Siiri kuitenkin lainasi omaansa minulle...  Ja pakko kyllä sanoa, etten pettynyt näkemääni! Donnie Darko pääsi viiden parhaan elokuvan listaan välittömästi. :-) Juoni on siis pääpiirteisesti sellainen, että elokuvan päähenkilö, Donnie Darko, sairastaa skitsofreniaa ja on keksinyt itselleen uuden ystävän - jättiläiskanin nimeltään Frank. Monien mutkien kautta Donnie jää velkaa Frankille ja alkaa toteuttaa kanin päähänpistoja (kuten koulun vesiputkien rikkomisen kirveellä ja kuuluisuuden talon polttamisen).... Ihan mahtava elokuva, kannattaa katsoa! :--)
THE BODY SHOP - Chocomania tuotteet yht 5 e, kookoskäsidesi kaupanpäälle

Ostolakon suhteen en ole ehkä onnistunut aivan niin hyvin, kuin olin suunnitellut. Ja päätimpä vielä hämätä teitä jättämällä kuvaamatta alennuksesta ostamani kengät..... :-D Oli miten oli, päädyin yhtenä päivänä THE BODY SHOP:piin, josta ostin paljon mainostettuja Chocomania-tuotteita, joihin on siis kerätty aineita ympäri maailmaa useista reilunkaupan -ketjun maista. :-)


Tiistaina on ystävänpäivä, jota ajattelin viettää - tietysti - Karpon seurassa. Leivotaan ja katsotaan elokuvia, joten piristystä kouluviikkoon on luvassa! Onko teillä mitään suunnitelmia ystävänpäivälle? ♥

8 kommenttia:

  1. Donnie Darko on myös yks mun suosikki elokuvista♥

    VastaaPoista
  2. ei kyllä ole ystävänpäiväksi mietitty vielä mitään O__O täytyy keksiä, täytyy keksiä...
    leffa kuulostikin aika erikoiselta ja putelit sait ihan sikahalvalla :O woow.
    mäkin ehdottomasti haluaisin pinkit hiukset, ne olisi niin hienot ^^
    lävistykset on ihania! tuli hankittu sellainen itselle heti uudenvuoden jälkeen huuleen eikä ole kaduttanut. rustoon ajattelin hankkia seuraavaksi jonkun korun myös.
    tulipas taas tilitettyä omista asioista, tämähän on sun blogi! xD mutta siis tatuoinnitkin on kivoja, varsinkin sellaiset joilla on oikeasti joku salainen merkitys >w< kunhan niitä ei hanki liioiteltuja määriä ja sama pätee lävistyksiin.vaikka toisaalta jollekinhan ne sopii ja omasta kropasta ja päätöksestähän siinä on kyse.minkälaisen lävistyksen ajattelit ottaa? :) tuollaisen kuin tossa kuvassa, vai millaisen?

    VastaaPoista
  3. Kiitos tuosta leffaideasta - kuulostaa juuri sellaiselta, minkälaisista itsekin pidän! Vuokrasin muuten sillon kerran myös "Poika raidallisessa pyjamassa", kun olit kuvaillut sitä täällä. :D Se oli hieno elokuva.

    VastaaPoista
  4. PilvenHattara: Oi, ihana kuulla :--)

    MM: Toivottavasti sait jonkun seuraksi ystävänpäiväksi! Minne hankit lävistyksen silloin uudenvuoden jälkeen? :-)
    Ja hei, se on vaan kivaa, kun selittää myös omista asioistaan täällä! ♥ Koska vaikka tämä on minun blogi, niin on hauska kuva myös muiden kokemuksista kyseisitä asioista jne. :')
    Niin, lävistyksiin ja tatuointeihin sopii niin hyvin sanonta ''kohtuus kaikessa''. :-) Haluan itse korkeintaan kolme tatuointia, joista kaksi olisi melko pieniä ja huomaamattomia. Isompi ja ensimmäinen olisi kuitenkin selkään tulevat perhosen siivet. ♥

    Aurélie: On hyvä kuulla, että ihmiset ihan todella haluaa katsoa näitä esittelemiäni elokuvia, enkä vaan ihan lämpimikseni selitä :-D Kannattaa katsoa myös Donny Darko ehdottomasti, koska uskon, että tykkäisit siitä varmasti!

    VastaaPoista
  5. Lävistykset ja tatuoinnit on sopivassa määrässä nättejä esim.en tykkää yhtään jos jonkun käsivarret on kokonaan kuvien peitossa. Ite oon kans tässä joskus ottamassa pikkusta kuvaa.

    VastaaPoista
  6. Se_perinteinen: Joo, kohtuus kaikessa! :--)

    VastaaPoista
  7. Toi Donnie Darko on mahtava! Siit on pitkä aika kun katsoin ton, mut pupunaamari kummittelee edelleen mun unissa :)

    VastaaPoista